جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
محروميت به خاطر چک به داور
-(6 Body) 
محروميت به خاطر چک به داور
Visitor 346
Category: دنياي فن آوري
خروج ميانه فصل، رسمي ديرينه در فوتبال ايران
حذف و اضافه در سياهه بازيکنان تيم هاي حاضر در ليگ فقط مختص امسال و بارسال نيست. اين پديده سابقه اي طولاني در فوتبال ما دارد. از مسابقات سال (1352)ليگ تخت جمشيد شروع مي کنيم و تا پايان دهه (70)حذف و اضافه ها و خروجي هاي و ورودي هاي ميانه فصل را مورد بررسي قرار مي دهيم.

(1352)ليگ اول تخت جمشيد
 

جواد الله وردي به خاطر درگيري با مدير عامل وقت تيم تاج سابق يعني پرويز خسرواني بعد از شکست (6)بر صفر آبي پوشان برابر پرسپوليس از اين تيم جدا شد و ديگر تا پايان فصل براي استقلال بازي نکرد. جواد الله وردي در ابتداي ليگ سال بعد يعني ليگ دوم تخت جمشيد به تيم رقيب يعني پرسپوليس رفت.

(1355)ليگ چهارم تخت جمشيد
 

ستاره هاي پر سن و سال استقلال در اوايل و ميانه فصل از اين تيم جدا شدند. اکبر کارگر جم و عزت جان ملکي به دليل مصدوميت از استقلال جدا شده و تا پايان فصل به بازي در اين تيم ادامه ندادند. پرسپوليس هم در ميانه فصل ليگ چهارم تخت جمشيد دو بازيکن خط دفاعي و يک بازيکن خط مياني را از دست داد. فريدون معيني و ابراهيم آشتياني از تيم جدا شده و در ابتداي فصل بعد به اکباتان رفتند و محمد دادکان به خاطر درگيري با علي پروين از پرسپوليس جدا شده و تا پايان فصل ديگر هيچ گاه براي پرسپوليس بازي نکرد.

(1356)ليگ پنجم تخت جمشيد
 

پرسپوليس در اواتسط ليگ سال (56)ستاره بزرگ خود پرويز قليچ خاني که او را با هزار حرف و حديث جذب کرده بود از دست داد. قليچ خاني از پرسپوليس جدا شد و براي ادامه تحصيلات و فوتبال به کشور آمريکا رفت. قليچ خاني در اين سال (32)ساله بود.

(1357)و(1358)
 

جام ششم تخت جمشيد و مسابقات جام شهيد مهدي اسپندي، شاهد حضور ستارگان بسياري در ليگ هاي خارجي بوديم. در اين ميان چند ستاره از تيم هاي مختلف و درست در ميانه مسابقات از تيم هاي خود جدا شدند و به تيم هاي ديگر پيوستند. فوتبال ايران در سال هاي بعد در بحث اقتصادي موفق نبود و ليگ هاي عربي با پول هاي بسيار زياد به راه افتادند.
1- عليرضا عزيزي از تيم بانک ملي جدا شد.
2- حسن روشن، حسن نظري و آندرانيک اسکندريان تاج سابق را ترک کردند.
3- بيژن ذوالفقار نسب، جواد الله وردي و محمدرضا زادمهر از پرسپوليس جدا شدند.
4- ابراهيم قاسم پور هم شاهين را ترک کرد.
همه اين نفرات به کشورهاي عربي نرفتند و برخي از آن ها فوتبال را کنار گذاشتند.

(1361)
 

خيبير و حسي فداکار از تيم قهرمان سال قبل يعني هما جدا شدند و تا پايان فصل ديگر در ترکيب اين تيم بازي نکردند. محمد دادکان در هفته نهم مسابقات اين فصل تيم بازي فوتبال خداحافظي کرد. رضا نعلچگر به خاطر مضروب کردن داور به مدت (6)ماه از فوتبال محروم شد. او در ديدار با تيم تهرانجوان مرتکب اين عمل شد.

(1362)
 

حسن روشن آخرين بازي خود را در ايران مقابل همان با پيراهن استقلال انجام داد. در ديداري که استقلال يک-صفر باخت. حسن روشن براي هميشه از فوتبال ايران جدا شد و به ادامه فوتبال در مسابقات ليگ هاي عربي پرداخت.

(1365)
 

در اواسط مسابقات اين سال محمد صادقي ستاره خط مياني شاهين از اين تيم جدا شد و براي هميشه کفش ها را آويخت. علي گيوه اي به دليل محروميت فصل (65)را تا پايان از دست داد. او با مضروب کردن رشيد حسن زاده داور ديدار مرتکب عمل زشتي شد.

(1366)
 

در سال (66)ستارگان زيادي از تيم هاي خود جدا شدند.
1- رضا نعلچگر از دارايي جدا شد و به تيم محمدان بنگلادش که حجازي سر مربي آن بود پيوست. بيژن طاهري هم از استقلال جدا شده و راه نعلچگر را پيمود.
2- علي پروين در (41)سالگي کفش ها را آويزان و قوتبال را کنار گذاشت. اين اتفاق در روز (26)تيرماه سال (66)در مصاف با تيم دارايي اتفاق افتاد.
3- محمد حسين رضايي هافبک تيم شاهين از اين تيم جدا شد و به دعوت عباس رضوي فوتبال را در تيم و اشاش مجارستان ادامه داد.
4- امير قلعه نوعي از تيم شاهين جدا شد و به تيم السد قطر پيوست.

(1367)
 

1- کوروش لرستاني بعد از درگيري از تيم پرسپوليس توسط علي پروين اخراج شد و يک سال بعد به تيم سابقش يعني پاس برگشت.

(1368)
 

(3)ستاره پرسپوليس و استقلال از تيم هاي خود جدا شده و به تيم هاي قطري پيوستند. کريم باوي و مرتضي کرماني از پرسپوليس و مجيد نامجو مطلق از استقلال اين سه نفر بودند. جعفر مختاري فر ديگر هافبک تيم استقلال هم به علت مصدوميت مسابقات را از دست داد. در پرسپوليس هم بازيکناني مثل عباس کارگر و محمد مايلي کهن و بهروز سلطاني در ميانه راه از تيم جدا شدند.

(1370)
 

در ميانه راه مسابقات تهران و ليگ اول آزادگان، حميد درخشان و مرتضي کرماني، بازيکنان موثر در پرسپوليس از اين تيم جدا شدند و به (2)تيم السد قطر و الاتحاد پيوستند. دو ملي پوش فوتبال ايران هم فصل را به علت مصدوميت شديد از دست دادند. اين دو نفر مجيد نامجومطلق و سعيد عزيزيان بودند.

(1371)
 

مجتبي محرمي و فرشاد پيوس، (2)بازيکن تاثير گذار در بازي ملي فصل را از دست دادند. حسن شير محمدي هم به نظر رفت تا فوتبال خود را در اين خطه ادامه دهد.

(1372)
 

ناکامي ها باز هم نصيب پرسپوليس شد. بعداز کناره گيري علي پروين از پرسپوليس سه بازيکن حامي و طرفدار علي پروين از تيم جدا شدند. حميد استيلي محمد خاکپور و حميد روزبهاني با جدايي خود چنان مدير عامل جديد تيم يعني اميذ عابديني را ناراحت کردند که يک سال بعد وقتي او رئيس فدراسيون فوتبال شد نگذشت استيلي و خاکپور در تيم ملي بازي کنند. در سال (72)محسن عاشوري و ديگر بازيکن پرسپوليس هم براي ادامه فوتبال به ليگ قطر رفت. در جريان يکي از ديدارهاي ملي هم احمدرضا عابدزاده به شدت دچار مصدوميت شد و تا يکسال و نيم به صورت از فوتبال دور ماند.

(1373)
 

در نيمه نهايي ليگ آزادگان در جريان ديدار پرسپوايس و استقلال ستارگان بسياري به علت محروميت، باقي مانده مسابقات را از دست دادند. عابدزاده، شاهرودي، مجتبي محرمي، بهزاد داداش زاده و فرشاد پيوس از پرسپوليس و قلعه نويي، صادق و رمزيار و محمود فکري از استقلال نفرات مورد اشاره بودند. در سال (72)يک ستاره بزرگ ديگر هم به علت مصدوميتي تلخ و سخت فصل را از دست داد. او جواد منافي هافبک سرخپوشان بود که به علت تصادفي هولناک مجبور به خداحافظي از فوتبال شد.

(1375)
 

عمده غيبت ها و خروج بازکنان در اين سال براي بازي در کشورهاي خارجي به خصوص قطر و سنگاپور بود. مهم ترين بازيکن جدا شده از ليگ در اين سال علي دايي بود که از پرسپوليس به تيم السد قطر پيوست. مدت کوتاهي بعد افشين پيرواني هم به او اضافه شد. پرسپوليس جاي پيرواني در قلب دفاع و دايي در خط حمله را با مجتبي محرمي و ادموند بزيک به خوبي پر کرد. اما اين تيم در اين سال تلفات ديگري هم داشت. فرشاد پيوس به علت اختلاف با استانکو سر مربي وقت اين تيم فصل را خيلي زود تمام کرد. اما ستارگان ديگري هم در اين سال از تيم هاي شان جدا و به ليگ سنگاپور پيوستند. از جمله اين نفرات مي توان به حميد استيلي و محمد خاکپور اشاره کرد که به تيم گيلانک سنگاپور پيوستند. صمد مرفاوي، و محسن گروسي نيز ساير نفراتي بودند که به ليگ سنگاپور اضافه شدند در اواخر فصل هم کريم باقري با صورت رسمي از تيم فوتبال پرسپوليس جدا شد.

(1376)
 

اتفاقات ايجاد شده در اين سال جالب بود. در اين فصل کل ستاره هاي پرسپوليس از مسابقات ليگ جدا شدند. در اين سال به دليل آن که بسياري از بازيکنان تيم سرخپوش ملي پوش بودند، بازي هاي اين تيم در مسابقات ليگ مدام به تاخير مي افتاد تا اينکه بر اساس پيشنهاد رئيس فدراسيون فوتبال، سرخپوشان از ليگ کنار کشيدند و تمام ستارگان اين تيم به دسته پرونده مورد اشاره پيوستند. ستارگاني مثل عابدزاده، نکيسا، پيرواني، رهبري فرد، گل محمدي، سعداوي، شاهرودي، ميناوند، بزيک، مهدوي کيا، حلالي، محسن رنجبران، عليرضا امامي فر، مهدي هاشمي نسب، حامد کاويانپور و... بازيکنان مورد اشاره بودند.

(1377)
 

علي کريمي ستاره تازه وارد پرسپوليس به علت درگيري با داور در بازي هاي تيم اميد در ويتنام باقي مسابقات فصل را از دست داد. مهدي مهدوي کيا و رضا شاهرودي ديگر بازيکنان پرسپوليس هم از اين تيم جدا شدند. در اين ميان مهدي مهدوي کيا به تيم بوخوم آلمان پيوست و شاهرودي هم راهي آلتا ازمير ترکيه شد. مهدي پاشازاده مدافع استقلال هم به عنوان ترانسفر اروپايي اين تيم در دهه هفتاد از اين تيم جدا و با باير لورکوزن آلمان پيوست.

(1378)
 

اين بار استقلالي ها شاگرد اول بودند. بعد از شروع مسابقات ليگ، فرهاد مجيدي، سيروس دين محمدي و سرژيک تيموريان از اين تيم جدا شدند راهي آلمان و اتريش شدند. عليرضا امامي فر از جمله ستارگان جدا شده پرسپوليس به حساب مي آمد که بلژيک رفت.

(1379)
 

عمده جدايي ها در اين دوره، محروميت هاي ناشي از ديدار پرسپوليس و استقلال در دي ماه اين سال بود. پرويز برومند مهم ترين بازيکني بود که ادامه ليگ را از دست داد. برومند (9)ماه محروم شد. استيلي و نوازي هم جزو ساير بازيکنان جدا شده از تيم هاي شان بر اثر محروميت بودند. البته رهبري فرد هم با (4)ماه محروميت مواجه شد که بعدها اين محروميت کاهش يافت.
يادآوري: نکته اي که در اين ميان اشاره به آن خالي از لطف نيست اين که ما در اين مقوله به کساني پرداخته ايم که نامشان بزرگ بوده و در زمان خود جزو آدم هاي مشهور و با ابهت فوتبال ايراني بوده اند، بنابراين مرجع آماري ما در اين عرصه اختصاص به نام چنين نفراتي دارد. ضمن اينکه يادآوري اين نکته هم خالي از لطف نيست که مبحث ما ستارگان فوتبال تا ابتداي دهه (80)را دربر مي گيرد و پرونده معادل در دهه (80)در بخش هاي ديگر به رشته تحرير در آمده است.
منبع:تماشاگر شماره 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image