طرز تهيه :
خمير ورقه اي را تهيه نموده در مرحله آخر آن را به قطر 1 سانتيمتر باز نموده و با قالب بزنيد تعداد قالبهاي زده شده بايد زوج باشد . وسط نيمي از قالبها را با قالب کوچکتر سوراخ کنيد ولي تکه قالب زده را از خمير جدا نکنيد زيرا بعنوان کلاهک مصرف مي شود . سپس روي خمير هاي کامل را با قلم موي خيس کمي مرطوب کرده در سيني شيريني پزي قرار دهيد سپس خمير دوم را ( که وسط آن سوراخ است ) روي آن بگذاريد . در صورتي که بخواهيد روي شيريني ها طلائي شود روي آنها را شربت قوام آمده يا پودر قند بماليد سيني را در فري که از يک ربع قبل با حرارت 400 درجه فارنهايت گرم نموده ايد به مدت 10 دقيقه قرار دهيد سپس بدون آنکه درب فر را باز کنيد حرارت را تا 300 درجه کاهش دهيد و مدت 25 الي 30 دقيقه ديگر بگذاريد شيريني ها در فر بمانند تا کاملاً بپزند وقتي زير و روي شيريني ها طلائي شد سيني را از فر بيرون آورده و شيريني ها روي پنجره فلزي قرار دهيد تا خنک شوند سپس کلاهک شيريني را برداشته و داخل آن را با کرم يا خامه فرم گرفته پر کنيد و بعد کلاهک را روي شيريني قرار دهيد و با ترايفل آن را تزئين کنيد .
مواد لازم :
پودر قند 1/2 پيمانه
خمير ورقه اي رجوع به بخش خمير ورقه اي
شربت قوام آمده 4/1 پيمانه
انواع کرم 2 پيمانه
ترايفل به ميزان لازم