تحقيق نشان داد كباب نادرست گوشت خطرهاي بسياري به دنبال مي آورد.
به نوشته پايگاه اينترنتي البوابه ، قرار دادن گوشت در معرض نور خورشيد و بدون آگاهي از ميزان حرارت وارد شده يكي از خطرهاي فاسد شدن گوشت است. بي توجهي به كباب گوشت باعث رشد باكتري هاي مختلف مثل سالمونلا (حصبه) در آن مي شود. قرار دادن گوشت در معرض حرارت زياد نيز منجر به توليد مواد شيميايي سرطان زا مي شود.
بين آتش كباب و افزايش ابتلا به سرطان سينه در زنان، ارتباط نزديكي وجود دارد. قراردادن گوشت در معرض حرارت زياد –كباب يا آب پز – هيدرو سايكليكامين و هيدروكربن زيادي در آن ايجاد مي كند كه باعث ابتلا انسان و حيوانات به سرطان مي شود.
تصاوير زيبا و مرتبط با اين مقاله