يك ضرب الامثل انگليسى مى گويد: اگر تخم مرغ نبود نه كوكو وجود داشت و نه كيكى پخته مى شد! «كوكوها فراوانند و تقريبا همه خوش خوراك. براى اين شماره قرار است كوكوى كدوسبز تدارك ببينيم.»
بنابراين زياد به زحمت نخواهيد افتاد در ضمن به فر و مايكروفر و مايكروويو هم نيازى نيست. اين كوكو هم مى تواند عصرانه باشد و هم يك شام سبك خانوادگى. اين بستگى به ميل و اشتهاى شما و خانواده شما دارد.
مواد لازم:
كدو متوسط: 6 عدد، تخم مرغ: 4 عدد، آرد: يك قاشق مرباخورى، شير: دو قاشق غذاخورى، نمك و فلفل: به مقدار كافى و زعفران حل شده: يك قاشق غذاخورى.
شيوه پخت:
كدوها را پس از شستن و بدون پوست گرفتن، به قطر يك سانتيمتر حلقه حلقه كنيد و روى آن ها كمى نمك بپاشيد. سپس آن ها را در مقدارى روغن تفت دهيد. در يك ظرف گود، آرد و شير را مخلوط كرده و تخم مرغ ها را به آن اضافه كنيد.
مخلوط حاصل را با چنگال، خوaب هم بزنيد. آن گاه كدوهاى سرخ شده را به همراه مقدارى نمك و فلفل و زعفران به مخلوط فوق اضافه كنيد. پس از داغ شدن روغن در ماهيتابه، مايع كوكو را در آن ريخته و سطح آن را صاف كنيد. در ماهيتابه را گذاشته تا كوكو خودش را بگيرد و سرخ شود. بعد از آن، كوكو را با كفگير پشت و رو كرده و مى گذاريد تا طرف ديگرش هم سرخ شود، اكنون كوكو آماده خوردن است.
نكات تغذيه اى:
كوكوى كدو سبز، غذايى مغذى و لذيذ است و براى گياه خواران و جوانان مناسب است.
كدو سبز سرشار از ويتامين A است. ويتامين A در بينايى، رشد و نمو بدن و سيستم ايمنى آن موثر است و باعث مصونيت در برابر بيمارى هاى عفونى مى شود.
كل انرژى غذا، 474 كالرى است كه اگر توسط 4 نفر همراه با نان يا بدون نان ميل شود، سهم هر فرد از انرژى غذا 5/118 خواهد بود.