جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مسقطي خانگي
-(8 Body) 
مسقطي خانگي
Visitor 319
Category: دنياي فن آوري
قند : 225 گرم
نشاسته : 75 گرم
گلاب : 75 گرم
روغن اعلاي کرمانشاهي : 75 گرم
بادام : قدري
هل : 25 گرم
قند را در آب ريخته جوش آوريد نشاسته را در نصف گيلاس آب سرد حل کرده صاف نمائيد و در شربت قند بريزيد و تند تند همش بزنيد تا نشاسته پخته شود.
اگر نشاسته بوي خامي بدهد، مجدداً قدري آب در آن ريخته بگذاريد چند جوش ديگر بزند.
سپس هل سائيده نرم را که در گلاب شيره کشيده و صافش نموده‌ايد در آن ريخته روغن را هم با آن مخلوط کرده و به‌هم زدن ادامه دهيد تا گلوله گلوله نشده و به ته ظرف نچسبد
همين که خوب سفت شد، قدري خلال بادام در آن بريزيد و از روي آتش برداريد.
در ظرف بلوري به قطر يک سانتي‌متر، پهنش کنيد و رويش خلال بادام بپاشيد.
در يخچال بگذاريد بعد از 30 دقيقه آماده است.
منبع: آشپز ايراني
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image