مواد لازم براي 6 نفر:
مرغ تميز کرده کم چربي=1 عدد
گرد ليمو عماني=2 تا 3 قاشق سوپخوري
نان لواش=2 عدد
پياز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل=بقدر کافي
طرز تهيه:
مرغ را با يک ليوان آب و پياز سرخ کرده،کمي نمک و فلفل و 1 قاشق از گرد ليمو با حرارت ملايم مي پزيم. مرغ بايد بعد از پختن 3 تا 4 قاشق آب داشته باشد. استخوانهاي مرغ را مي گيريم و آن را با قيچي به طور منظم خرد مي کنيم. آب مرغ را از صافي رد مي کنيم،پياز را نيز با پشت قاشق از صافي رد مي کنيم. مرغ را داخل سس آن انداخته،گرد ليمو را روي آن مي ريزيم و هم مي زنيم. پس از چشيدن و اندازه کردن ترشي آن،دور نان را با قيچي مي گيريم و دو عدد نان را روي هم مي گذاريم. مرغ را لاي نان گذاشته،مثل بقچه،چهار طرف آن را روي هم مي آوريم،به طوري که محکم گردد مرغ کاملا به وسيله نان پوشيده شود. اين دلمه را در ظرفي که بتوان آن را در فر قرار داد مي گذاريم و فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتيگراد گرم مي کنيم. ظرف را مدت 10 تا 15 دقيقه روي پنجره وسط فر قرار مي دهيم تا نان کمي برشته شود. غذا را در ديس قرار داده،اطراف آن را با مقداري سبزي خوردن،تربچه،پيازچه،نعناع و ترخان تزئين مي نماييم.