براى اين شماره مواد اوليه و شيوه پخت دو جور غذا با قارچ را نوشته ايم اولى املت قارچ و دومى ماكارونى با قارچ. املت قارچ تقريبا غذاى حاضرى است و ماكارونى قارچ يك وعده كامل غذايى است.
املت قارچ
مواد لازم:
قارچ را خرد شده يك فنجان، تخم مرغ چهارعدد، كره: 4 قاشق سوپخورى، جعفرى خرد شده: دو قاشق غذاخورى، نمك و فلفل به ميزان دلخواه.
شيوه پخت: قارچ ها را با جعفرى كمى سرخ كنيد. تخم مرغ ها را با چنگال به هم بزنيد و نمك و فلفل را بيفزاييد. تخم مرغ ها را در ماهى تابه داغ بريزيد به گونه اى كه ته ظرف را بپوشاند وقتى ته آن سرخ شد قارچ ها را روى نصف آن بريزيد و نصف ديگرش را برگردانيد همين كه خودش را گرفت در ظرف ديگرى بگذاريد و داغ سر سفره ببريد.
ماكارونى قارچ
مواد لازم:
ماكارونى: يك بسته، گوجه فرنگى: 125 گرم، قارچ: 250 گرم، پياز يك عدد، رب گوجه فرنگى، 2 قاشق سوپخورى، فلفل دلمه اى خرد شده: يك پيمانه، نمك و فلفل به اندازه كافى.
شيوه پخت: قارچ را تميز كرده و خرد كنيد و در روغن سرخ كنيد. پياز و فلفل دلمه اى را هم سرخ كنيد. رب گوجه فرنگى به آن اضافه كرده هم بزنيد گوجه فرنگى را پوست كنده و ريز خرد كنيد به مواد اضافه كنيد نمك و فلفل را هم اضافه كرده و با حرارت كم بپزيدو در ظرف بزرگى آب ريخته دو قاشق نمك و يك قاشق روغن به آن بيفزاييد و وقتى به جوش آمد ماكارونى را در آن ريخته به مدت 8 تا 10 دقيقه بجوشانيد. سپس آبكش كرده و موادى را كه قبلا آماده كرده ايد به آن كنيد و مخلوط كرده و به مدت 30 دقيقه روى حرارات ملايم دم كنيد و سپس نوش جان بفرماييد.