مواد لازم :
تن ماهي يک قوطي
کرفس خرد شده يک فنجان
مغز کاهوي خرد شده يک فنجان
سس مايونز 3 قاشق سوپخوري
سيب زميني استانبولي آب پز و حلقه حلقه شده يک فنجان
گوجه فرنگي ورقه ورقه شده 2 عدد متوسط
آب ليمو 3-2 قاشق سوپخوري
روغن زيتون 3-2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به مقدار کافي
طرز تهيه :
در يک ديس گرد يا بيضي شکلي کرفس ، مغز کاهو و سيب زميني خرد شده را لابه لاي هم قرار دهيد. تن ماهي را تکه تکه کرده و روي سالاد بريزيد. دور سالاد را با گوجه فرنگي ورقه ورقه شده تزئين کنيد. آب ليمو ، روغن زيتون ، کمي نمک و فلفل را مخلوط کرده و روي سالاد بريزيد. سپس سس مايونز را در قيف ريخته و روي سالاد را با آن تزيين کنيد.
منبع:ashpazonline.com