مود لازم:
بادنجان 500 گرم
گوجه فرنگي 500 گرم
تخم مرغ 2 عدد
سير 5 جبه
روغن مايع 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه:
گوجه فرنگي ها را که يک برش ضربدر در قسمت پايين آن ميزنيم داخل آب جوش قرار داده و بلافاصله بعد از آن داخل آب سرد قرار ميدهيم بعد پوست آن را راحت جدا ميکنم و آنها را رنده ميکنيم ظرف را روي حرارت گذاشته و مقدار کم روغن در آن ميريزيم (حدوداً 2 قاشق) سير رنده شده را داخل ظرف تفت ميدهيم (اگر سير رنده شده باشد اثر آن بيشتر از درسته آن است) بادنجان را روي گاز يک شعله پخش کن گذاشته يا مستقيم روي شعله کبابي ميکنيم وقتي ميخواهيم بادنجان را از روي حرارت برداريم چند دقيقه بعد آن را خرد يا ساطوري ميکنيم و به سير اضافه ميکنيم و تفت ميدهيم بعد گوجه فرنگي را در ظرف کنار بادنجان ميريزيم بعد نمک و فلفل و زردچوبه اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم تخم مرغها را که کاملاً زده ايم به مواد اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم و تفت ميدهيم تا آماده شود.
منبع: آشپز ايراني