مواد لازم
فيله گوساله 700 گرم – قارچ 300 گرم – خيار ترشي 100 گرم – پياز متوسط 2 يا 3 عدد – خامه ترش 75 گرم – خامه 100 گرم – کره 50 گرم – رب گوجه مقداري – نمک و فلفل به مقدار لازم – روغن مايع به مقدار لازم
چگونگي تهيه
پياز ها را به شکل مکعب هاي ريز خرد کنيد 0 خيار ترشي را به شکل برونواز خرد کنيد 0 قارچها را تميز کنيد و به ورق هاي نازک ببريد 0 گوشت را به شکل نوار هاي باريک ببريد 0 نيمي از پياز ها را با کره تفت دهيد بدون آنکه تيره شوند 0 قارچها را اضافه کنيد و تفت دهيد 0 حرارت را کم کنيد و خامه ترش و خامه شير ين را اضافه کنيد و بعد نمک و فلفل چاشني کنيد 0 در يک ماهي تابه ديگر روغن را داغ کنيد و گوشت ها را در آن با حرارت زياد سرخ کنيد 0 پس از دو دقيقه نيمه ديگر پيازها را اضا فه کنيد و بگذاريد که خوراک حدود 2 دقيقه استراحت کند 0 بهترين همراه براي بيف استروگانف سيب زميني سرخ کرده است 0 سيب زميني ها را بشوئيد و با پوست بشوئيد و با آب نمک بپزيد 0 دقت کنيد که کمي سفت باشد 0 روز بعد آنرا پوست کنده و بصورت برشهاي باريک با کره و روغن سرخ کنيد 0 در خاتمه رزماري يا جعفري تازه به آن اضافه کنيد
منبع:www.jjtvn.ir