|
اهميت نوشيدن چاى در زنان
-(9 Body)
|
اهميت نوشيدن چاى در زنان
Visitor
318
Category:
دنياي فن آوري
چاى علاوه بر تاثيرات فراوانى كه به عنوان يك نوشيدنى سالم بر بدن مى گذارد، نقش فوق العاده اى در جلوگيرى از سرطان ايفا مى كند. نتايج پژوهش هاى محققان استراليايى نشان مى دهد ، مصرف طولانى مدت چاى (به ويژه چاى سبز) خطر بروز سرطان تخمدان كه يكى از سرطان هاى شايع در زنان بوده و سومين دليل مرگ در آنها به شمار مى رود را 77 درصد كاهش مى دهد. در اين تحقيق كه بر روى 900 زن صورت گرفت، مشخص شد چاى حاوى ماده اى به نام كاتيشين است كه مى تواند بدن را در برابر بروز سرطان هاى تخمدان و مثانه محافظت نمايد، ضمن اينكه تاثير قابل توجهى بر سلامت قلب مى گذارد. نوشيدن بيش از 2 فنجان چاى در روز خطر مرگ ناشى از بيمارى هاى قلبى را 40 درصد كاهش مى دهد. چاى همچنين فشار خون را كنترل مى كند. به دليل دارا بودن مقادير زيادى كافئين و ويتامين گروه B به عنوان يك مسكن طبيعى در كاهش فشار هاى روحى و روانى و ميزان خستگى ناشى از فعاليت هاى روزانه عمل مى كند.
|
|
|