|
برگر مرغ چيكن برگر
-(3 Body)
|
برگر مرغ چيكن برگر
Visitor
309
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم 120 گرم گوشت سينه مرغ چرخ شده/ 2 قاشق سوپخوري پياز رنده شده/ 2 قاشق سوپخوري مغز كرفس ريز خرد شده / يك چهارم پيمانه پودر سوخاري/ 3 تا 4 قاشق سوپخوري روغن مايع يا روغن زيتون/ 2 قاشق سوپخوري روغن زيتون / 1 قاشق سوپخوري آب ليموي تازه / يك قاشق سوپخوري سرخالي برگ ترخان خرد شده/ نمك و فلفل به اندازه كافي/ دو عدد نان همبرگري. طرز تهيه گوشت مرغ، پياز، كرفس، نيمي از پودر سوخاري، روغن زيتون، آب ليمو، ترخان، نمك و فلفل را در ظرف گودي بريزيد و با يك چنگال خوب هم بزنيد تا مخلوط شوند. با دست كمي ورز دهيد. به دو قسمت تقسيم كرده هر يك را به صورت يك دايره به قطر حدود يك سانتي متر درآورده و دو طرف آن را در پودر سوخاري بزنيد.برگرها را در روغن داغ شده در تابه اي نچسب سرخ كنيد تا طلايي شوند. هر دو سوي آنها را با حرارت متوسط حدود دو تا سه دقيقه سرخ كنيد. برگرها را در نان همبرگري با سس دلخواه و كاهو يا خيارشور و گوجه فرنگي سرو نماييد.
|
|
|