|
بوراني اسفناج
-(3 Body)
|
بوراني اسفناج
Visitor
305
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: اسفناج 2 کيلو ماست چکيده 500 گرم (پرچرب يا خامه اي) سير 4 حبه عصاره مرغ 2 بسته نمک و فلفل به مقدار لازم مغز گردو 100 گرم طرز تهيه: اسفناج را خرد کرده ايم داخل ظرف ميريزيم بدون روغن تا يک مقدار آبش کشيده شود سير را خرد يا رنده ميکنيم عصاره مرغ را به اسفناج اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم آبش که کمي گرفته شد روغن را اضافه ميکنيم مقدار کمي که سرخ شد سير را اضافه ميکنيم در آخر گردو را اضافه ميکنيم و وقتي که ظرف را از روي حرارت برداشتيم ماست را اضافه ميکنيم. * اين يک نوع پيش غذاست به عنوان سالاد. ** اگر به اين غذا تخم مرغ اضافه کنيم نرگسي ( يک نوع غذا) ميشود. *** ميتوان از پياز داغ براي تزئين روي اين غذا استفاده کرد. **** ميتوان به ماست کمي خامه هم اضافه کرد. ***** ميتوان از سير تازه سبز هم استفاده کرد.
منبع: آشپز ايراني
|
|
|