مواد لازم:
مرغ درسته حدود 5/1 کيلو 1 عدد
برنج پخته 1 پيمانه
زرشک 2 قاشق سوپخوري
پياز داغ 2/1 پيمانه
فلفل دلمه اي خرد شده 2/1 پيمانه
گردوي کوبيده شده 2/1 پيمانه
زعفران دم شده 4/1 پيمانه
سس گوجه فرنگي 5/1 پيمانه
نمک و فلفل به ميزان لازم
روغن 2 قاشق سوپخوري
نخ و سوزن
طرز تهيه:
ابتدا برنج را داخل ظرف ميريزيم زرشک را اضافه ميکنيم پياز داغ و فلفل دلمه اي گردو و زعفران را اضافه کرده و خوب مخلوط ميکنيم نمک و فلفل اضافه ميکنيم و مقداري نمک و فلفل هم به سس اضافه ميکنيم (مقداري از زعفران را به مواد و مقداري هم به سس اضافه کرديم) مواد را داخل شکم مرغ پر ميکنيم مرغ را بايد قبلاً کاملاً تميز کرده و داخل آن کاملاً خالي و تميز باشد و چون اين مرغ با پوست استفاده ميشود بايد پوست آن را کاملاً تميز کنيم تا پر ريز نداشته باشد وقتي شکم مرغ پر شد با نخ و سوزن استرليزه شده آن را ميدوزيم انتهاي نخ را گره ميزنيم پوست مرغ را به صورت سردوز ميدوزيم داخل ظرف مورد نظر قرار ميدهيم ميتوانيم گردن آنرا جدا کنيم جدا کنيم يا روي آن باقي گذاشته و وقتي در ظرف قرار ميدهيم در قسمت زير مرغ قرار دهيم (تا کنيم) وقتي مرغ را داخل ظرف قرار داديم سس را خوب مخلوط کرده و روي مرغ ميريزيم مقداري روغن روي آن ميريزيم روغن نبايد زياد باشد چون خود مرغ چربي دارد داخل فر قرار ميدهيم بعد از پختن با جعفري و ليموترش تزئين ميکنيم. (اگر از سولاردم استفاده ميکنيد وقتي مرغ را داخل آن گذاشتيد دکمه ي ميکرو را فشار داده و قدرت را روي 900 قرار داده و اينتر ميزنيم زمان پخت را روي 45 دقيقه تنظيم کرده و start ميزنيم).