مواد لازم :
شيريک کيلو
آرد برنج کاملا نرم100 گرم
شکر 150 گرم
نمک4/1 قاشق غذا خوري
گلاب يک استکان
دارچين و پودر پسته به مقدار کم
طرز تهيه :
در يك قابلمه آرد برنج، شكر و نمك را ريخته و شير را كم كم به آن اضافه كنيد و به هم بزنيد تا آرد برنج در شير حل شود . ظرف راروي حرارت ملايم اجاق قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا فرني شما جوش بيايد . در اين مرحله گلاب را هم اضافه كرده و ظرف را
روي صفحه شعله پخش كن قرار دهيد و حرارت را كاملاً ملايم كنيد تا فرني جا بيفتد . معمولاً بعد از جوش آمدن فرني، 12-10
دقيقه روي حرارت بماند كافي است . پس از آماده شدن فرني، آن را در ظرف مورد نظر كشيده و پس از 3-2 دقيقه با پودر و دارچين
روي فرني را تزئين كنيد.
منبع:blog4.com