مواد لازم:
فيله سينه مرغ 1 تکه
نمک، فلفل، زنجبيل به ميزان لازم
آرد سفيد 2 فنجان
ماء الشعير 1 عدد
آب زعفران 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
زنجبيل و نمک و فلفل روي سينه مرغ ميپاشيم.
فيله سينه مرغ را به صورت عمودي به تکه هاي نازک تقسيم ميکنيم.
داخل ظرفي 1 ليوان دلستر ميريزيم آرد را کم کم اضافه ميکنيم و با همزن دستي هم ميزنيم طوري که خمير نشود و حالت سس رقيق به دست آيد. آب زعفران را به مواد اضافه ميکنيم بقيه آرد را هم اضافه ميکنيم.
سينه هاي مرغ را به سس آماده شده کامل آغشته کرده و داخل روغني که داخل ظرف کامل داغ شده ميگذاريم.
روغن بايد زياد باشد تا فيله ها درون آن شناور باشد.
براي تزئين از هويج، نخود فرنگي، لوبيا سبز بخارپز شده و ليموي تازه و شاهي استفاده ميکنيم.
منبع: آشپز ايراني