? مواد لازم براي 6نفر:
? 500گرم نخود،
? يک ليوان روغن کنجد،
? يک بوته سير،
? نمک به قدر کافي،
? 2عدد ليموترش،
? زيتون سياه به مقدار لازم
? نصف قاشق سوپخوري پاپريکا يا همان فلفل قرمز کوبيده.
? طرز تهيه:
نخود را چند ساعت قبل خيس کرده، پوست مي گيريم و اگر فرصت نبود، ابتدا نخود را پخته بعد پوست آن را مي گيريم. نخود پوست گرفته را با مقداري آب و يک بوته سير پوست کنده و نصف قاشق نمک کاملا مي پزيم و بلافاصله از چرخ مخصوص پوره رد مي کنيم. نخود بايد طوري پخته باشد که پس از چرخ کردن، هيچ زبري نداشته باشد. سپس روغن کنجد را کم کم داخل پوره نخود مي ريزيم و به هم مي زنيم تا روغن کاملا جذب نخود شود. آب يک عدد ليموترش را مي گيريم و با پوره مخلوط مي کنيم. مخلوط را مي چشيم و نمک آن را اندازه مي کنيم. «حمص» بدست آمده را در يک ظرف گود بلورين مي ريزيم، رويش را با پشت قاشق صاف مي کنيم و فلفل قرمز را روي آن مي پاشيم. يک دانه ليموي ديگر را حلقه حلقه مي بريم. با اين حلقه ها و مقداري زيتون سياه روي حمص را تزئين مي کنيم. بقيه زيتون ها را نيز در ظرف جداگانه اي مي ريزيم و سرو مي کنيم.
منبع: aftab.ir