|
گوشت قلقلي با هوموس
-(10 Body)
|
گوشت قلقلي با هوموس
Visitor
361
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم:- 400 گرم گوشت چرخ كرده- 1 پيمانه مغز نان سفيد- 1 حبه سير كوبيده- 1 عدد قرص عصاره گوشت- 1 عدد تخم مرغ كمي زده شده- 2 قاشق سوپخوري برگ نعناع خرد شده- 2 قاشق سوپخوري روغن زيتون براي هوموس:- 300 گرم نخود سبز پخته يا كنسرو نخود سبز- 1 قاشق سوپخوري روغن زيتون- 1 حبه سير كوبيده- 2 قاشق سوپخوري آبليمو- 2 قاشق سوپخوري برگ نعناع خرد شده گوشت، مغز نان، سير، تخم مرغ، برگ نعناع و قرص عصاره خرد شده را در ظرف گودي با هم خوب مخلوط كنيد از يك قاشق به عنوان پيمانه استفاده كنيد و هر يك قاشق از اين مايع را در دست به صورت گلوله اي كوچك درآوريد.روغن زيتون را در تابه نچسبي داغ كنيد و اين گوشت قلقلي ها را در آن سرخ كنيد تا همه سطح روي آن برشته و قهوه اي شود.براي تهيه هوموس تمام مواد اوليه آن را در يك مخلوط كن يا دستگاه غذاساز بريزيد و چند دقيقه روشن كنيد تا كاملا مخلوط و يكنواخت شوند. در صورت تمايل ممكن است چند قاشق از آب پخت نخود يا آب كنسرو نخود را به مواد اوليه اضافه كنيد تا هوموس كمي روان تر شود.گوشت قلقلي و هوموس را با پلو و سبزيجاتي مثل گوجه فرنگي و لوبيا سبز پخته سرو نماييد.
|
|
|