جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
باقلوا
-(0 Body) 
باقلوا
Visitor 334
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم

بادام کوبيده 4 فنجان، هل کوبيده نيم قاشق چايخوري، لواش باقلا نيم کيلو ، کره بي نمک نيم کيلو، شکر 2 فنجان، گلاب 2 قاشق چايخوري، آب 2 فنجان، پودر پسته مقداري

طرز تهيه:

بادام را توي آب بياندازيد و بگذاريد 5 ساعت خيس بخورد ، سپس پوستش را کنده بگذاريد خشک شود ، آن گاه آن را کوبيده ، در ظرفي خالي نماييد ، و داخلش شکر و هل کوبيده بريزيد و خوب هم بزنيد ، يک ماهي تاوه را چرب کرده سه قطعه لواش روي هم در ماهي تاوه بچينيد وپشت هر لواش را چرب کنيد و مخلوط بادام را رويش بريزيد و بالاي آن ، يک لواش ديگر بگذاريد و آن را به صورت لوزي ببريد و رويش کره آب شده بطور مساوي بريزيد و آن را در فر 350 درجه فارنهايت به مدت 35 الي 40 دقيقه بپزيد.
بطور جداگانه شکر را مدت 20 الي 25 دقيقه روي آتش ملايم در آب کافي بجوشانيد و به آن گلاب اضافه کنيد و وقتي که باقلوا حاضر شد ، آن شيره را رويش بريزيدو پودر پسته روي آن بپاشيد.

طرز تهيه لواش باقلوا :

زرده تخم مرغ ، شير ، روغن ،آرد ( به مقداري که مايع خمير شود ) بکينگ پاودر ، پس از تهيه خمير لازم ، آن را با نورد پهن کنيد تا لواش بدست آيد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image