كيك شكلاتى با خرما و گردو
-(4 Body)
|
كيك شكلاتى با خرما و گردو
Visitor
323
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: يك قاشق سوپخورى گردوى خرد شده/ دو قاشق سوپخورى خرماى پوست و هسته گرفته و خرد شده/ يك عدد تخم مرغ به علاوه يك عدد سفيده اضافه/ يك دوم قاشق چايخورى وانيل/ دو قاشق سوپخورى پودر قند/ سه قاشق سوپخورى آرد گندم سبوس دار/ يك قاشق سوپخورى پودر كاكائو/ دو قاشق سوپخورى شير كم چربى. طرز تهيه: فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد. كف يك قالب پودينگ 2/1 ليترى را با يك قطعه كاغذ روغنى بپوشانيد و آن را كمى چرب كنيد، خرما و گردو را مخلوط كرده و در ته قالب بريزيد.زرده و سفيده تخم مرغ را جدا كنيد، زرده را با پودر قند و وانيل در ظرفى ريخته و با هم زن برقى خوب بزنيد تا به صورت كرم روشن و غليظى درآيد. آرد و پودر كاكائو را در اين مخلوط الك كنيد و با يك قاشق فلزى مخلوط نماييد. شير را اضافه كنيد و هم بزنيد.سفيده تخم مرغ را با سفيده اضافى در ظرف گودى ريخته با هم زن برقى بزنيد تا كاملاً سفت و سفيد شود. سفيده را به مخلوط بالا اضافه كنيد و آهسته هم بزنيد تا مخلوط شود. مايه كيك را در قالب بريزيد و بگذاريد حدود 40 تا 45 دقيقه بپزد. آن را از فر خارج كرده اطراف كيك را با يك كارد از قالب جدا كنيد و آن را برگردانيد. كيك آماده سرو است .
|
|
|