جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
9 اسفند 1387 / 1 ربيع الاول 1430 / 27 فوريه 2009
-(4 Body) 
9 اسفند 1387 / 1 ربيع الاول 1430 / 27 فوريه 2009
Visitor 335
Category: دنياي فن آوري
1) 9اسفندماه سال1346هجري شمسي: آيت الله شيخ محمد سليماني ازعالمان و روحانيان برجسته و فاضل ايراني دركاشان درگذشت. او درهمين شهرزاده شد و درخانواده‎اي متدين و روحاني رشد يافت. وي نبوغ و استعداد بسيارداشت و درمحضراستادان بسرعت مدارج ترقي را طي كرد. اين روحاني فاضل در كنارتحصيل علوم ديني و معارف اسلامي، نجوم، رياضيات و بويژه ادبيات عرب را آموخت و دانشي درخور توجه دراين علوم كسب كرد. آيت الله سليماني به خط و زبان عبري تسلط كامل داشت و گاه درمناظرات خود با يهوديان دركاشان ازاين بخش ازاندوخته‎هاي ذهني خويش بهره مي‎گرفت.
2) 9 اسفند 1357 : سالروز فرمان امام خميني (ره) مبني بر تاسيس بنياد مستضعفان و جانبازان
بنياد مستضعفان و جانبازان يکي از متنوع ترين مجموعه هاي اقتصادي، اجتماي و فرهنگي است که پس از پيروزي انقلاب، در 9 اسفند 1357، در پي صدور فرماني از امام خميني قدس سره تأسيس شد. بنياد بخش عمومي غير دولتي است که تحت امر ولايت فقيه، توسط هيأت امناي منصوب ايشان مطابق مقررات بخش خصوصي در چهار چوب قانون اداره مي شود. به موجب فرمان امام « قدس سره» شوراي انقلاب مأموريت يافت تمام اموال منقول و غير منقول سلسله پهلوي و کارگردانان اصلي اين رژيم را که از بيت المال اختلاس کرده اند، به نفع مستمندان و کارگران و کارمندان ضعيف مصادره نمايد. از نخستين اقدامات بنياد مستضعفان در سال يکهزار و سيصد و پنجاه و هشت هجري شمسي کمک به سيل زدگان جنوب کشور بود.
3) روز ملي حمايت از حقوق مصرف کنندگان
4) اول ماه ربيع الاول سال اول هجري قمري: به امر پروردگار متعال پس از گذشت 13 سال از بعثت ودعوت به اسلام در مكه ، زادگاه خويش را به قصد هجرت به يثرب حركت كردند . رسول گرامي اسلام پس از بيعت گرفتن از تني چند از سران يثرب مبني بر حمايت اهالي ان شهر از حضرتش و ايمان آوردن به دين اسلام ، به آن شهرهجرت كردند .حضرت محمد (صلي الله عليه واله) در شبي كه مشركان قريش با فراخواني افراد چندين قبيله ديگر توطئه قتل ايشان را در سر داشتند از جانب خداوند متعال از اين توطئه آگاه شدند. و حضرت علي (عليه السلام) بجاي رسول گرامي در بستر ايشان آرميدند و حضرت محمد (صلي الله عليه واله) همراه ابوبكر بطرف يثرب حركت كردند . مشركان قريش به جستجوي پيامبر پرداختند و بار ديگر به امر پروردگار حضرت محمد (صلي الله عليه واله) و ابوبكر در غار ثور ماؤا گزيدند تا از ديد مشركين در امان بمانند . مشركان غار يافتند اما وجود تارهاي عنكبوت وآشيانه يك پرنده در مكان ورودي غار مانع ورود شان به غار شد وبا اين دومعجزه الهي حضرت محمد (صلي الله عليه واله) نجات يافتند و به يثرب رفتند . در پي ورود آن حضرت به يثرب مردم از ايشان استقبال با شكوهي كردند و از آن هنگام يثرب ؛ مدينه نبي نام گرفت . وهجرت حضرت محمد (صلي الله عليه واله) از مكه به مدينه فصل جديدي را در تاريخ اسلام گشود و مسلمانان از آن پس اين هجرت رامبدأ تاريخ خود قرار دادند .
5) اول ربيع الاول سال 562هجري قمري: « ابو سعيد عبد الكريم سمعاني مروزي » محدث، مورخ و نسب شناس معروف ايراني در گذشت . اوبه شهرهاي مختلف سفر كرد و احاديث معتبر و اخبار مربوط به رويدادهاي تاريخي را ثبت كرد . مشهور ترين اثر سمعاني كتاب تاريخي «الانساب» است كه شامل زندگينامه بزرگان علم وادب و دين است . ديگر اثر او« تاريخ مرو» نام دارد .
6) رحلت "زينب بنت خزيمه" همسر پيامبر(صلي الله عليه واله) در مدينه‏ي منوره (4 ق): زينب بنت خزيمه پس از آن كه شوهر اولش در اُحد به شهادت رسيد، به شرف ازدواج با حضرت محمد (صلي الله عليه واله) نايل شد و چند ماه پس از آن بدرود حيات گفت. اين بانوي بزرگوار از كثرت رَحْم و اطعام و صدقه برمساكين و فقرا به "امُّ المساكين" شهرت دارد.
7) قتل "مُسَوّر بن مَخزَمه‏ي زهري" از ياران امام علي(عليه السلام) (62 ق): مُسَوَّر بن مَخْزَمَة بن نوفل زهري از اصحاب رسول اكرم (صلي الله عليه واله) و امام علي(عليه السلام) و از فقهاي عصر و اهل علم و ديانت زمان خود بود. وي بعد از معاويه با يزيد بيعت نكرد و در مكه اقامت گزيد. مسور به هنگام خواندن نمازدر حجراسماعيل، در حمله‏ي سپاه يزيد به مكه بر اثر برخورد سنگ منجنيق كشته شد.
8) آغاز قيام توابين در كوفه به رهبري "ابن صُرَد خزاعي" عليه حكومت ظُلم اُموي (65ق): گروهي از مردم كوفه كه از شهادت امام حسين(عليه السلام) سخت اندوهگين شده و از اين كه امام را ياري نكردند، پشيمان شدند، توبه نموده و خود را توّابين ناميدند. اينان پس از اين كه بر مزار سيدالشهداء به عزاداري پرداختند، به رهبري سليمان بن صُرَد خزاعي از اصحاب رسول خدا و شانزده هزار نفر، راهي كوفه شدند تا انتقام خون امام حسين(عليه السلام) رابگيرند. در نتيجه، جنگي با لشكر شام روي داد كه سليمان كشته شد و سپاه منهزم گرديد.
9) وفات "ابن منير" فقيه و مفسر و خطيب (683 ق): احمد بن محمد بن منصور مشهور به ابن منير از علما و ادباي قرن هفتم هجري بود. وي فقيه اصولي، مفسر، اديب، نحوي، بياني و از اساتيد ابوحيان معروف مي‏باشد. وي در مصر تدريس مي‏كرد و قاضي آن ديار بود. تفسير قرآن، مناسبات تراجم البخاري و الانتصاف من صاحب الكَشّاف از تاليفات او هستند. وي در 63 سالگي بر اثر مسموميت درگذشت.
10) 27 فوريه سال 1798 ميلادي: لوئيجي گالواني فيزيكدان ايتاليايي در 61 سالگي درگذشت. گالواني در بولونيا متولد شد و تحصيلات عالي را در رشته طب به پايان رساند اما علاقه فراوان گالواني به فيزيك و استعدادش در اين زمينه، وي را به عرصه اين علم كشاند. گالواني تحقيقات عميق و پرارزشي در رشته فيزيك انجام داد و كسي بود كه به وجود الكتريسيته در بدن موجودات زنده پي برد و نام خود را در تاريخ علم به ثبت رساند.
11) آغاز سلطه استعماري پرتغال بر برزيل (1509م): نُه سال پس از كشف برزيل توسط مكتشفان پرتغالي، سلطه دراز مدت استعمار پرتغال بر اين كشور، از 27 فوريه 1509م آغاز شد. تا سال 1822م كه برزيل مستقل شد، فرانسه و هلند چند بار تلاش كردند اين سرزمين وسيع را تحت تصرف آورند اما به مقصود خود نرسيدند. پرتغالي‏ها در طول صدها سال، بيش از سه ميليون برده سياه‏پوست را از افريقا به برزيل بردند و در مزارع نيشكر، آنها را به كار اجباري واداشتند. تجارت برده و آزار سرخ‏پوستان بومي برزيل، باعث شد تا بارها در اين كشور قيام‏هايي عليه استعمارگران پرتغالي انجام شود كه همگي سركوب شد. با وجود آن‏كه برزيل در نهايت، در سال 1822م مستقل شد، اما حضور و نفوذ پرتغالي‏ها در اين كشور تا ده‏ها سال پس از آن نيز ادامه داشت.
12) آغاز جنگ‏هاي شش ساله لهستان و سوئد (1701م): جنگ‏هاي شش ساله لهستان و سوئد در 27 فوريه 1701م با حمله سپاهيان سوئدي به فرماندهي پادشاه اين كشور به قلمرو لهستان آغاز شد. علت حمله سوئد به لهستان آن بود كه پادشاه لهستان در سال 1698 در اتحاد مثلث با روسيه و دانمارك عليه سوئد شركت كرده بود. سرانجام اين جنگ در سال 1706م با پيروزي سوئدي‏ها پايان يافت.
13) روز ملي و استقلال كشور "دومينيكن" در امريكاي مركزي (1844م) : سرزمين دومينيكن در سال 1492م توسط كريستف كلمبْ كشف و ضميمه امپراتوري اسپانيا شد. در سال 1801م در پي بيش از سه قرن استعمار اسپانيا بر دومينيكن، اين كشور توسط توسن لووِرتور رهبر انقلابي مردم هائيتي تصرف شد. اما در سال 1844م بر اثر شورشي كه در دومينيكن برپا شد، سپاهيان هائيتي مجبور به عقب‏نشيني شدند و دومينيكن در 27 فوريه همان سال استقلال يافت. امريكا در سال 1916م دومينيكن را اشغال كرد. اما بر اثر مخالفت‏هاي مردم دومينيكن، معاهده سال 1924م بين دو كشور منعقد شد و به موجب آن، نيروهاي امريكايى به تدريج دومينيكن را ترك كردند. دومينيكن در امريكاي مركزي و در حوزه درياي كارائيب واقع شده است. اين كشور در حدود 48/671 كيلومتر مربع مساحت و بيش از 8 ميليون نفر جمعيت از نژاد دورگه سياه و سفيد دارد و داراي زبان اسپانيولي و مذهب كاتوليك مي‏باشد. پيش‏بيني مي‏شود كه جمعيت آن تا سال 2025م بيش از 11 ميليون نفر گردد. پايتخت اين كشور، سانتودومينگو و شهرهاي مهم آن سانتياگو و لارومانا مي‏باشد. نظام سياسي دومينيكن جمهوري چند حزبي است. از منابع عمده درآمد مردم دومينيكن توريسم مي‏باشد.
14) كشف سرزمين "ساخالين" در شرقي‏ترين قسمت كشور روسيه (1879م)
15) آتش‏سوزي عمارت "رايشتاك"، مجلس وحدت ملي آلمان (1933م): آدولف هيتلر پس از احراز مقام صدراعظمي آلمان در 30 ژانويه 1933م، هنوز راه درازي براي رسيدن به قدرت مطلقه در پيش داشت، ولي اين راه دراز را در اثر حوادثي، در مدتي كمتر از شش ماه پيمود. در پايان چهارمين هفته زمام‏داري هيتلر، در روز 27 فوريه 1933م، ساختمان عظيم مجلس آلمان موسوم به رايْشتاك دچار آتش‏سوزي شد و هيتلر كه كمونيست‏ها را متهم به مشاركت در اين توطئه كرده بود با اعلام وضع فوق‏العاده، به سركوبي كمونيست‏ها و دستگيري سران و فعالان اين حزب پرداخت. اين امر موقيت نازي‏ها و هيتلر را مستحكم‏تر كرد و چندي پس از آن با مرگ رئيس جمهور وقت آلمان، هيتلر، حاكم مطلق آلمان شد.
16) حمله هواپيماهاي ژاپني به واحدهاي متفقين در جريان جنگ جهاني دوم (1942م): در جريان جنگ جهاني دوم، در 27 فوريه 1942م، حمله بزرگ هواپيماهاي ژاپني به واحدهاي دريايى متفقين آغاز شد. صحنه وقوع اين عمليات در درياي جاوه بود. در اين دريا كه جزو آب‏هاي اقيانوس آرام محسوب مي‏شود، تعداد زيادي از كشتي‏هاي جنگي امريكا، استراليا و انگليس متمركز شده بودند. اين نبرد بزرگ با غرق شدن تعداد زيادي از كشتي‏هاي دولت‏هاي متفق در درياي جاوه به سود ناوگان جنگي ژاپن خاتمه يافت.
17) روز ملي و استقلال كشور "صحرا" و تأسيس جمهوري در اين كشور (1976م): كشور جمهوري عربي صحرا در شمال غربي افريقا و در ساحل اقيانوس اطلس واقع گرديده و 284 هزار كيلومتر مربع وسعت و در حدود 300 هزار نفر جمعيت دارد كه پيش‏بيني مي‏شود جمعيت صحرا تا سال 2025م در حدود 740 هزار نفر گردد. از شهرهاي مهم آن داخله، سماره و بوكراع قابل ذكرند. مردم صحرا از مليت‏هاي مختلف، از جمله عرب، بربر، حساني و طوارق هستند. اين منطقه از ديرباز در استعمار اسپانيا بود ولي پس از مبارزات مردم و پايان يافتن دوران استعماري كشورها، در سال 1975م، اسپانيا آن را به دو كشور مغرب و موريتاني واگذار نمود. پس از خروج اسپانيا، جبهه پوليساريو، با تشكيل جمهوري دموكراتيك عربي اعلام استقلال نمود و حاكميت مغرب و موريتاني را نپذيرفت. در سال 1979م موريتاني نيز از ادعاي خود بر صحرا منصرف شد و آن را رها نمود وليكن كشور مغرب هنوز ادعاي حاكميت بر آن منطقه و يك‏پارچگي كشور دارد. بسياري از كشورها از جمله جمهوري اسلامي ايران، حكومت صحرا را به رسميت شناختند. زبان رسمي مردم صحرا، عربي و حسانيه است و 99% جمعيت آن را مسلمانان تشكيل مي‏دهند.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image