جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
غير ممکن، محال است
-(5 Body) 
غير ممکن، محال است
Visitor 617
Category: دنياي فن آوري

1-غيرممکن وجود ندارد .

«عظمت زندگي در علم نيست، بلکه در عمل است ».
تامس هنر
چرا برخي از افراد در کارهايشان ناموفق‌اند. عدم موفقيت آنها به دو دليل عمده است :
اولاً: در پاسخ به مسئوليت‌ها و فرصت‌هاي پيش آمده، از خود مقاومت و شکيبايي نشان نداده و در اجراي کارها سهل انگاري کرده‌اند .
ثانياً : راه و روش انتخابي آنها نادرست بوده است. به عبارت ديگر به جاي سنجيدن همه جانبه و دقيق کار و ايجاد امکانات لازم براي انجام آن بلافاصله وارد عمل شده‌اند .
بايد بدانيد که تصميم‌گيري براي شروع کار به خودي خود گامي مثبت است، ولي اگر بدون مطالعه ي قبلي و مشورت اقدام کنيم، به نتيجه ي دلخواه نخواهيم رسيد .
کار بي‌مطالعه شايد در آغاز به هر نحوي پيش رود اما زماني فرا مي‌رسد که ما با بن‌بست مواجه مي‌شويم و از آنجا که پيشاپيش چاره‌اي نينديشيده‌ايم، دلسرد و نوميد مي‌شويم و اصل هدف را محکوم مي‌کنيم و در نهايت آن را به فراموشي مي‌سپاريم .
«من به هر کاري دست زدم در آن موفق شدم، زيرا به دست آوردن موفقيت را اراده کرده بودم. من هرگز در کاري درنگ نکرده‌ام و اين عمل باعث شد که هميشه پيروز شوم». ناپلئون

2- کار بزرگ !

«اگر کار را به بخش‌هاي کوچک تقسيم کنيد و جزء جزء انجامش دهيد، به نظر بزرگ و دشوار نمي‌آيد ».
هنري فورد
بهترين شيوه ي انجام کار بزرگ و ظاهراً غيرممکن، تقسيم آن به کارهاي کوچک است . پرداختن به يکايک اين کارهاي کوچک و انجام آنها در نهايت ما را به انجام کار بزرگ قادر مي‌سازد. يقين داشته باشيد که پيمودن گام به گام مسير هدف، سختي‌ها را بر شما هموار خواهد ساخت. به ياد داشته باشيم فتح‌ قله ي اورست، از گام‌هاي 30سانتي‌متري آغاز شد .

3- تمرکز تمام نيرو در يک نقطه .

«استقامت ما باعث موفقيت است ».
کاظم‌زاده ايرانشهر
شما که مصمم شده‌ايد هدفي را در مدتي محدود دنبال کنيد، بايد سختکوش باشيد . همه ي نيرويتان را در يک نقطه متمرکز سازيد، ولي سخت‌کوشي به معناي آن نيست که ديوانه‌وار به دنبال هدفي باشيد بلکه بايد سعي کنيد با نظم و سازماندهي بر ارزش کار خويش بيفزاييد .

4- ضمير ناخود آگاه .

«اين نيروي تحليل است که برق اين شهر را به وجود آورد ».
تيلر
متأسفانه کار کرد ضمير ناخود آگاه براي همه روشن نيست و فقط برخي از افراد در تنگناها از ضمير باطن خود طلب ياري مي‌کنند. امروزه در مورد اين ضمير و نقش آن در زندگي صدها کتاب نوشته شده که همگي در يک مطلب هم‌صدا هستند : «آرزوها و اهداف خود را به ضمير باطن بسپاريد تا با دقت روي آن کار کند و نتيجه ي صحيح را در اختيارتان قرار دهد ».
سپردن آرزوها و خواسته‌ها به ضمير باطن و درخواست راه حل از آن چنانچه بصورت يک عادت روزمره درآيد، به حل مشکلات کمک موثري خواهد کرد .
همه ي ما استعداد نابغه شدن داريم، به شرطي که قادر به استفاده از انديشه ي خلاق خود باشيم .
اراده کنيد و اجازه دهيد ضمير ناخود آگاه شما کانون آرمان‌ها، اهداف و خواسته‌هايتان باشد. ضمير ناخود آگاه مانند ساير اعضاء بدن موقتاً به خواب نمي‌رود بلکه پيوسته در حال فعاليت و تکاپوست؛ بنابراين افکار مثبت و منفي شما، خواسته يا ناخواسته، به ضمير ناخود آگاه راه مي‌يابد و با نگاه موشکافانه مورد ارزيابي قرار مي‌گيرد. البته بهتر است با بکارگيري «اراده » افکار مثبت و سازنده را به ضمير ناخود آگاه انتقال دهيد، زيرا افکار منفي و مخرب پاسخ‌هاي ناخوشايندي را نيز به دنبال خواهند داشت. مثل فارسي زير مصداق بارز اين گفته است :
«از آنچه مي‌ترسيدم به سرم آمده »
ضمير باطن همواره به خواسته‌هاي دروني اعم از مثبت يا منفي پاسخ مي‌دهد. در نتيجه اگر از موضوعي بترسيد و دائماً آن را با خود تکرار کنيد، مغز نيز بدون تبعيت از شما همان پاسخي را مي‌‌دهد که شما پيش خود تکرار کرده‌ايد .
هرگز ذهن خود را با اين افکار که من عوض شدني نيستم، اين جوري به دنيا آمده‌ام، زندگيم با اين حرف‌ها تغيير نمي‌کند و يا وضع من با ديگران فرق دارد آلوده نسازيد، زيرا انديشه ي منفي همواره به نتايج منفي مي‌انجامد.سعي کنيد زندگي را از دريچه‌اي ديگر ببينيد تا پاسخي جديد و اميد بخش نصيبتان گردد .
خود را از شر افکار نااميد کننده و منفي برهايند. فقط در اين صورت است که مي‌توانيد به آرزوهاي دور و درازتان جامه ي عمل بپوشانيد. مطلب مهمي که همواره بايد در نظر داشته باشيد، توصيه ي ماکسول مالتز است. او مي‌گويد : «سعي کنيد در آن واحد تنها يک مساله را به مغز بسپاريد.» به اين ترتيب، شما بايد در هر لحظه تمام آگاهي خود را به يک کار متمرکز سازيد و بقيه را به طور موقت رها کنيد. پس از حل يک مشکل، خواسته ي ديگري را به مغز بسپاريد و در انتظار راه حل باشيد .
در مقاله ي بعد به چهار مرحله از موفقيت اشاره مي کنيم .
ادامه دارد ...
منبع: کتاب تکنولوژي و مهندسي فکر
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image