|
برگر با پنير و ژامبون
-(8 Body)
|
برگر با پنير و ژامبون
Visitor
320
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم 400 گرم گوشت چرخ شده گوسفند - 1 عدد پياز، ريز رنده شده - 2 قاشق چايخورى رزمارى خرد شده - يك چهارم پيمانه رب گوجه فرنگى - 4 برش ژامبون - 4 عدد نان همبرگرى - 4 قطعه پنير مخصوص چيزبرگر- 2 قاشق سوپخورى خردل فرانسوى - 1 عدد هويج متوسط، ريز رنده شده -1 پيمانه كاهوى خرد شده - نمك و فلفل به اندازه كافى -روغن كافى براى سرخ كردن طرز تهيه گوشت، پياز، رزمارى، رب گوجه فرنگى و نمك و فلفل را در ظرف گود مناسبى مخلوط كرده و خوب ورز دهيد. اين مخلوط را به چهار قسمت مساوى تقسيم كنيد و ابتدا به صورت 4 گلوله و سپس صفحه هاى تخت و گرد درآوريد. نان ها را از قطر به دو نيم برش دهيد و خمير اضافى داخل آنها را خارج كنيد. روى هر يك از نان ها يك برش ژامبون بگذاريد. در يك تابه نچسب روغن را داغ كرده و برگرها را در آن سرخ كنيد. اين كار را روى حرارت ملايم گاز انجام دهيد تا برگرها مغزپخت شوند. هر يك از برگرها را پس از سرخ شدن ابتدا چند ثانيه در يك صافى قرار دهيد تا روغن اضافى آن گرفته شود و سپس بر روى برش ژامبون در هر يك از نان ها قرار دهيد و تا داغ است يك لايه پنير مخصوص چيزبرگر روى آن بگذاريد تا با حرارت برگر ذوب شود. براى اين كار ممكن است چند ثانيه برگر را در مايكروفر، گريل يا فر قرار دهيد. مقدارى خردل در قسمت داخلى نيمه ديگر نان بماليد و روى پنير كمى كاهو و هويج ريخته نيمه دوم نان را روى آن قرار دهيد. برگر را بلافاصله سرو نماييد.
|
|
|