جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيتزا با سبزي هاي تازه
-(2 Body) 
پيتزا با سبزي هاي تازه
Visitor 328
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر

گوجه فرنگي تازه يا کنسروي پوست گرفته بدون هيچ گونه آب اضافي 400 گرم
براکلي 2 شاخه متوسط
مارچوبه 225 گرم
کدو 3 عدد کوچک
روغن زيتون 5 قاشق غذاخوري
نخود فرنگي تازه يا کنسروي 50 گرم
پيازچه خردشده 4 عدد
خمير پيتزاي پهن شده 1 عدد
پنير موزار لاي خرد شده به قطعات ريز 75 گرم
برگ هاي ريحان تازه خرد شده 10 عدد
سير خرد شده 2 حبه
پودر فلفل سياه تازه به مقدار لازم
انرژي کل: 1700 کيلوکالري

روش تهيه:

فر را حداقل 20 دقيقه قبل از پخت پيتزا، با حرارت 240 درجه سانتي گراد يا 475 درجه فارنهايت روشن و گرم نماييد. گوجه فرنگي ها را چرخ کرده و در ظرفي بريزيد. با چاقوي تيزي، پوست ساقه هاي براکلي و مارچوبه را گرفته و براي 5-4 دقيقه به همراه کدوها در تابه بزرگ حاوي آب جوش قرار دهيد؛ بعد از اين مدت، آب را خالي نموده و آنها را به قطعاتي برش دهيد. 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون را در تابه کوچکي گرم نماييد؛ پس از آن نخود فرنگي ها و پيازچه را براي 6-5 دقيقه در روغن بپزيد. گاه گاهي آن را هم بزنيد؛ سپس تابه را از روي حرارت برداريد. آنگاه از گوجه فرنگي پوره شده بر روي تمام قسمت هاي خمير پيتزا به جز لبه آن بماليد. سايز سبزي ها را به صورت يکنواخت بر روي گوجه فرنگي بريزيد؛ سپس روي آن پنير موزارلا، ريحان، سير، فلفل و باقي مانده روغن زيتون را بريزيد. آنگاه پيتزا را فورا در فر قرار دهيد و براي 20 دقيقه بپزيد تا روي آن طلايي يا قهوه اي شود و پنير نيز ذوب گردد.
منبع:ماهنامه دنياي سلامت شماره 33
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image