جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مقابله بچه‏ها
-(7 Body) 
مقابله بچه‏ها
Visitor 324
Category: دنياي فن آوري
شكى نيست خانواده شرايط همانندسازى سالم را براى كودك فراهم مى‏آورد و شكى نيست معمولاً اولين تجربه مهم كودك در اين ارتباط با مادر است. هر چند با گذشت زمان بچه‏ها با افراد ديگر خانواده مرتبط شده، روابط عاطفى و اجتماعى‏شان را گسترش مى‏دهند. در اين زمان ساختمان اوليه شخصيت بچه‏ها ساخته شده و جهان‏بينى و نگرش آنان نسبت به زندگى و ديگران به ميزان زيادى مشخص مى‏شود. در خانواده‏هاى سنتى، چون محدوده ارتباطى وسيع‏تر و تنوع همانندسازى بچه‏ها بيشتر است، اگر آنان حتى نتوانند با پدر و مادر خود ارتباط برقرار كنند، غالبا با ديگر اعضاى خانواده ارتباط برقرار كرده و عمده نيازهاى خود را از طريق آنان برآورده مى‏كنند. لكن در شهرهاى بزرگ و كلان‏شهرها كه والدين بار سنگين زندگى را بر دوش دارند، بچه‏ها از داشتن روابط عاطفى عالى و متنوع غالبا محرومند كه اين موضوع زمينه‏ساز احساس ناامنى در آنها خواهد شد. اين موضوع از آنجا حايز اهميت است كه شرايط اجتماعى افراد اگر مثبت باشد، خصوصيات مثبت در آنها تقويت مى‏شود و چنانچه شرايط اجتماعى منفى باشد، صفات و واكنش‏هاى منفى افراد را برمى‏انگيزاند.
بد نيست به اين نكته توجه داشته باشيم مدرسه نيز همانند خانه اگر فضا و محيط مناسبى نداشته و زمينه‏ساز رشد بچه‏ها را فراهم ننمايد (چه به دليل كمّى يا به دلايل كيفى) بر افكار بچه‏ها اثر منفى داشته و احساس حقارت و ناايمنى را در آنها تشديد مى‏نمايد. اگر كودكى به علل مختلف و به طور مداوم و پيوسته مورد عدم توجه و مراقبت والدين يا اولياى مدرسه قرار گيرد، يا در كوچه و خيابان يا مدرسه مورد اذيت و آزار، تحقير و تهديد قرار گيرد، طولى نخواهد كشيد دچار احساس اضطراب و ناايمنى شده يا اينكه درونگرا و منزوى مى‏شود. لازم به ذكر است تأثيرى كه احساس ناامنى بر شخصيت افراد متظاهر مى‏سازد، ايجاد حالت تنش و برانگيختگى و عدم تعادل است. برخى از نشانه‏هاى اين احساس عبارتند از:
1ـ احساس طرد شدن و احساس عدم علاقه ديگران به خود؛ 2ـ احساس تنهايى؛ 3ـ دانستن دنيا به عنوان مكانى تاريك، خصمانه و خطرناك؛ 4ـ بدبينى به ديگران و برشمردن آنان به عنوان افرادى شيطانى و خودخواه؛ 5ـ احساس فشار، كشمكش درونى همراه با خستگى و بى‏حوصلگى، ناراحتى، كابوس و بى‏ارادگى؛ 6ـ ميل شديد براى دستيابى به امنيت به صورت يك هدف.
در برخى موارد بچه‏ها اين احساس ناخوشايند ناامنى را با پرخاشگرى جبران مى‏كنند. عدم توجه والدين و اولياى مدرسه به بچه‏ها و پرورش نادرست باعث مى‏شود كه بسيارى از آنان بزهكار، دزد، قاتل، منحرف، بيمار روانى يا معتاد بار بيايند. لطمات شديد و جبران‏ناپذيرى كه به شخصيت اين گونه افراد در دوران كودكى وارد آمده، آنها را حقير و ناايمن كرده، نتيجتا آنها مى‏خواهند با ناسازگارى به مقابله دنياى ناامن و نامهربان بپردازند. احساسى كه از كودكى
در آنها ريشه دوانيده و مهم‏ترين دليلش عدم توجه والدين و اولياى مدرسه به بچه‏هاى بى‏ گناه بوده است.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image