|
خمير پيتزا
-(5 Body)
|
خمير پيتزا
Visitor
475
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم يك قاشق سوپخورى مايه خمير خشك (14 گرم)، نصف قاشق چايخورى شكر، دو سوم پيمانه يا 160 ميلى ليتر آب گرم، 5/1 پيمانه آرد سفيد ساده (225 گرم)، دو قاشق چايخورى روغن زيتون. طرز تهيه مايه خمير را با شكر در ظرف كوچكى مخلوط كنيد و سپس آب گرم را به آن اضافه كنيد، بگذاريد اين مخلوط 10 دقيقه بماند. آرد را در ظرف بزرگترى الك كنيد. مخلوط مايه خمير را همراه با روغن زيتون اضافه كنيد و مخلوط نماييد تا خمير نسبتاً سفتى حاصل شود. خمير را بر روى سطح صافى كه كمى آرد روى آن پاشيده ايد بگذاريد و حدود 10 دقيقه ورز دهيد تا نرم و كشدار شود. آن را در ظرف گودى كه كمى چرب كرده ايد بگذاريد و روى آن را پوشانده در محل گرمى قرار دهيد. بگذاريد خمير نيم ساعت بماند تا ور آمده و دو برابر شود. مجدداً خمير را روى سطح صافى كه كمى آرد روى آن پاشيده ايد بگذاريد و كمى ديگر ورز دهيد. خمير آماده استفاده است.
|
|
|