|
رولت بادمجان و برنج
-(1 Body)
|
رولت بادمجان و برنج
Visitor
335
Category:
دنياي فن آوري
:مواد لازم براى چهار نفر 3 عدد بادمجان دلمه اى بزرگ/ 600 گرم گوجه فرنگى خرد شده/ 300 گرم برنج/ 100 گرم جعفرى و ريحان/ 2 حبه سير/ نمك و فلفل سياه/ روغن زيتون. طرز تهيه: بادمجان را پوست كنده و از قسمت طولى برش دهيد. برنج را به سبك ايتاليايى آبكش كنيد. ابتدا برنج را با يك قاشق غذاخورى روغن زيتون سرخ كرده و سپس در آب ريخته و آبكش كنيد. سپس با گوجه فرنگى و سبزيجات (جعفرى و ريحان) مخلوط كرده و نمك و فلفل را به آن بيفزاييد.بادمجان ها را پهن كرده و به اندازه سه قاشق غذاخورى از مواد بر روى آن ريخته و سپس به صورت رولت بپيچيد و در روغن تفت دهيد. مى توانيد كمى از برنج را دم كرده و با رولت بادمجان صرف كنيد.
|
|
|