مواد لازم :
گوجه فرنگي / 3 عدد
کدو سبز / 175 گرم
قارچ / 75 گرم
فلفل دلمه اي قرمز / 115 گرم
سبزيجات معطر / اندکي خشک شده
پاستاي شکل دار / 40 گرم ، پخته
سس گوجه فرنگي / 4 قاشق چايخوري
سيب زميني / 175 گرم
هويج / 175 گرم
فيله مرغ / 115 گرم
کنسرو ذرت / 50 گرم (يک سوم پيمانه )
شير / يک چهارم پيمانه
نمک و آبليمو /به ميزان لازم
طرز تهيه :
همه مواد را خرد کرده و به همراه يک و نيم تا 2 ليتر آب بپزيد ، سپس مقداري نمک و آبليمو اضافه کرده و مخلوط را در دستگاه غذا ساز ريخته و به صورت پوره درآوريد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ