جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مسقطى هاى لوزى شكل
-(5 Body) 
مسقطى هاى لوزى شكل
Visitor 315
Category: دنياي فن آوري

نشاسته و شكر را در آب سرد حل كنيد

مسقطى يك شيرينى خانگى است. نرم و خوشمزه با قدمتى بسيار در فرهنگ غذايى ما ايرانيان. شما مى توانيد هر زمان كه بخواهيد اين شيرينى را در خانه بپزيد. كافى است در كابينت آشپزخانه تان نشاسته عالى پيدا شود!
مواد لازم: 150 گرم نشاسته گل سفيدو تازه، 300 گرم شكر، 100 گرم كره، يك دوم پيمانه گلاب، سه پيمانه آب، هل كوبيده نصف قاشق چايخورى، يك دوم پيمانه بادام بوداده خرد شده، پودر پسته يا بادام براى تزيين.
طرز تهيه: در يك قابلمه نشاسته را در يك پيمانه آب سرد حل كنيد و سپس باقى آب را افزوده و خوب هم بزنيد. اكنون قابلمه را روى حرارت متوسط بگذاريد و مرتب هم بزنيد تا گلوله نشود و به ته ظرف نچسبد. شعله را كمتر كرده و شكر و هل را بيفزاييد و پس از آن نوبت اضافه كردن كره به مايه است.
كمى كه جوشيد خرده بادام ها را بيفزاييد و دست آخر گلاب را به مايه در حال جوش اضافه كنيد. دقت كنيد كه اين مخلوط بيش از اندازه غليظ نشود چون پس از خنك شدن بسيار خشك خواهد شد. كافى است بوى خامى نشاسته از بين برود. اكنون مى توانيد مسقطى آماده شده را در كاسه هاى يك نفره بريزيد و با پودر پسته تزيين كنيد يا تمام آن را در سينى يا ظرف مستطيلى مناسبى ريخته، پس از خنك شدن به شكل لوزى ببريد و با پودر پسته يا خلال آن تزيين كنيد. در صورت تمايل با افزودن مقدارى زعفران حل شده در يك قاشق سوپخورى آب جوش به اين تركيب، مسقطى زعفرانى خواهيد داشت.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image