يكي از معروفترين شيرينيهاي تر، رولت است كه معمولا از نان و خامه يا كرم تشكيل ميشود ولي نكته جالب توجه اين است كه رولت انواع ديگري نيز دارد.
يعني به جاي خامه ميتوان از مواد مختلف استفاده كرد. يكي از اين مواد، مارمالاد خرمالو است كه در چند شماره پيش دستور پخت آن را گفتيم. حالا اين بار ميخواهيم دستور پخت رولت آن را آموزش دهيم.
مواد لازم:
- آرد سفيد گندم، 100 گرم
- شكر، 100 گرم
- كره،70 گرم
- تخممرغ، 5 عدد (سفيده و زرده آن جدا شود)
- پودر قند، يك قاشق سوپخوري
- وانيل، نصف قاشق چايخوري
- مارمالاد خرمالو، 7 قاشق سوپخوري