مواد لازم :
شير / 250 ميلي ليتر
شکر / 200 گرم
خامه چرب / 250 ميلي ليتر
موز درشت / 1 عدد
آب پرتقال / 80 ميلي ليتر
آب ليموي تازه / 60 ميلي ليتر
پوست و پرتقال و ليمو از هر کدام / 1 قاشق چايخوري
توت فرنگي / 150 گرم
طرز تهيه :
1 ـ شير و شکر را در ظرفي ريخته روي حرارت قرار دهيد تا شکر ذوب شود ، سپس از روي حرارت برداشته و بعد از خنک شدن خامه را اضافه کنيد .
2 ـ موز را با آب پرتقال ، آب آبليمو و پوست مرکبات داخل غذاساز بريزيد تا به شکل پوره درآيد ، سپس به همراه توت فرنگي خرد شده داخل ظرف محتوي شير بريزيد .
3 ـ تمام مواد را بعد از مخلوط شدن داخل دستگاه بستني ساز بريزيد . دستگاه را روشن کرده و به مدت يک ساعت زمان دهيد تا بستني قوام بيايد . سپس بستني را داخل ظرف فلزي دردار بريزيد و به مدت 6 ساعت در فريزر قرار دهيد .
نکته :
ـ با استفاده از همين ترکيبات و افزودن رنگ و طعم دهنده مجاز مي توانيد بستني با هر رنگ و طعمي متناسب با سليقه خود داشته باشيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ