جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
وب سرویس رایگان
شيريني ناپلئوني
-(6 Body) 
شيريني ناپلئوني
Visitor 342
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

خمير ورقه شده يا خمير هزار برگ/ يک عدد
خامه / 400 گرم
خاکه قند / 5 قاشق سوپخوري
سفيده ي تخم مرغ / 4 عدد

طرز تهيه :

خمير ورقه شده را به قطر 1 سانتيمتر و به فرم مستطيل باز کنيد و درسيني مخصوص فر قرار دهيد . فر را با درجه حرارت 450 درجه فارنهايت به مدت يک ربع گرم کنيد و سپس سيني را روي اولين پنجره فر از طرف پايين ، به مدت نيم ساعت قرار دهيد تا خمير کاملاً برشته و ورقه شود . سيني را از فر در آورده و بگذاريد کاملاً سرد شود . بعد 400 گرم خامه را با 5 قاشق سوپخوري خاکه قند بزنيد تا فرم بگيرد .4 عدد سفيده ي تخم مرغ را آنقدر هم بزنيد (با همزن يا چنگال )تا کاملاً سفيد شده و وقتي ظرف را بر مي گردانيد نريزد .سپس سفيده را با خامه مخلوط کنيد .خمير برشته (نان ) را که ورقه ورقه شده و به راحتي از هم جدا مي شوند ، از قطر دو نيم کنيد و لاي هر ورقه مقداري خامه بماليد و ورقه ديگر را روي آن قرار دهيد و با دست کمي روي نان ها را فشار دهيد . سپس به صورت مربع مربع نان هاي خامه اي را ببريد .در آخر کار روي شيريني ها خاکه قند و پودر پسته بپاشيد . مي توانيد قبل از گذاشتن خمير در داخل فر نيزخمير را به صورت مربع هاي يکسان ببريد و سپس در فر قرار دهيد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image