مواد لازم :
خمير ورقه شده يا خمير هزار برگ/ يک عدد
خامه / 400 گرم
خاکه قند / 5 قاشق سوپخوري
سفيده ي تخم مرغ / 4 عدد
طرز تهيه :
خمير ورقه شده را به قطر 1 سانتيمتر و به فرم مستطيل باز کنيد و درسيني مخصوص فر قرار دهيد . فر را با درجه حرارت 450 درجه فارنهايت به مدت يک ربع گرم کنيد و سپس سيني را روي اولين پنجره فر از طرف پايين ، به مدت نيم ساعت قرار دهيد تا خمير کاملاً برشته و ورقه شود . سيني را از فر در آورده و بگذاريد کاملاً سرد شود . بعد 400 گرم خامه را با 5 قاشق سوپخوري خاکه قند بزنيد تا فرم بگيرد .4 عدد سفيده ي تخم مرغ را آنقدر هم بزنيد (با همزن يا چنگال )تا کاملاً سفيد شده و وقتي ظرف را بر مي گردانيد نريزد .سپس سفيده را با خامه مخلوط کنيد .خمير برشته (نان ) را که ورقه ورقه شده و به راحتي از هم جدا مي شوند ، از قطر دو نيم کنيد و لاي هر ورقه مقداري خامه بماليد و ورقه ديگر را روي آن قرار دهيد و با دست کمي روي نان ها را فشار دهيد . سپس به صورت مربع مربع نان هاي خامه اي را ببريد .در آخر کار روي شيريني ها خاکه قند و پودر پسته بپاشيد . مي توانيد قبل از گذاشتن خمير در داخل فر نيزخمير را به صورت مربع هاي يکسان ببريد و سپس در فر قرار دهيد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ