مواد لازم :
تخم مرغ | 5 عدد |
پودر قند | 175 گرم |
آب جوش | 2 قاشق بزرگ |
خامه | 300 ميلي ليتر |
پودر قند | 1 قاشق سوپخوري |
پودر قند الک شده | به مقدار لازم |
دماي فر | 180 درجه فارنهايد |
طرز تهيه :
زرده و سفيده تخم مرغ ها را به دقت جدا مي کنيم وارد شدن زرده تخم مرغ در سفيده مانع کف کردن سفيده شدهو در کيفيت شيريني شما اقر مي گذارد. زرده ها و پودر قند را مخلوط کرده با همزن برقي خوب مي زنيم تا رنگ آن روشن شده و کرم لطيفي به دست آيد.
شکلات ذوب شده را افزوده با همزن برقي کمي ديگر هم مي زنيم سپس آب را اضافه مي کنيم.
سفيده تخم مرغ را با همزن برقي مي زنيم تا سفت و سفيد شوند و اگر ظرف را برگردانيم نريزد آن را به آرامي به مخلوط زرده تخم مرغ و پودر قند اضافه مي کنيم و مايه گاتارا در دو قالب گرد به قطر 20 سانتي متر که آنها را قبلا چرب کرده و کف آنها را با کاغذ روغني پوشانده ايم مي ريزيم و به مدت 15 دقيقه الي 20 دقيقه در فر مي پزيمو فررا بايد از يک ربع قبل روشن کنيم تا کاملا داغ باشد پس از حدود 20 دقيقه شيريني ها را از فر خارج کرده و مي گذاريم در قالب سرد شوند.
خامه را در ظرفي ريخته آن را در درون ظرف بزرگتري مختوي يخ قرار مي دهيم و با همزن برقي مي زنيم وقتي کمي فرم گرفت پودر قند را اضافه مي کنيم و دوباره مي زنيم تا فرم بگيرد. از هم زدن بيش از اندازه خامه بپرهيزيد زيرا تبديل به کره خواهد شد.
گاتاها را از قالب خارج کنيد . خامه را بر روي يکي از آنها ريخته ديگري را بر روي لايه خامه قرار دهيدسپس کمي پودر قند نرم را بر روي آن الک کنيد.