مواد لازم :
نان تست / به تعداد نفرات
پيازچه سرخ شده با کره و نمک /2 قاشق سوپخوري
سس سفيد / نصف پيمانه
کالباس خرد شده / نصف پيمانه
کره / نصف پيمانه
قارچ سرخ شده با کره ونمک / نصف پيمانه
طرز تهيه :
روي هر نان تست مقداري کره مي زنيم و داخل سيني قرار مي دهيم . سعي کنيد نانها پارگي نداشته باشد . بعد روي نانها مقداري سس سفيد مي زنيم و بعد قارچ و پيازچه را رو ي نانها مي ريزيم ، براي خوشمزه تر شدن و اينکه مواد بهتر به نان بچسبد مي توانيم يک ورقه پيتزا هم روي مواد قرار دهيم .يا از پنير رنده اي استفاده کنيم .
پيازچه ها را هم روي مواد مي ريزيم .کالباسهاي مکعبي خرد شده را هم مي ريزيم .اگر از پنير استفاده مي کنيد دقت کنيد پنير داخل سيني نريزد و فقط روي نانها بريزيد چون اگر داخل سيني بريزد داخل فر مي سوزد . کاناپس ها را داخل فر قرار مي دهيم وقتي که پنير آب شد يا اگر از پنير استفاده نمي کنيد . وقتي کمي دور نانها طلايي شد کاناپسها آماده است . حدود 10 دقيقه زمان لازم است . کاناپسها را با مقداري سس گوجه و برگ نعناع تزئين مي کنيم .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ