جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ماهي شوريده با تمبر هندي
-(0 Body) 
ماهي شوريده با تمبر هندي
Visitor 339
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

ماهي شوريده / 1 عدد
تمبرهندي / 1 بسته کوچک
تره ، گشنيز ، نعناع ، جعفري و ريحان خرد شده /1 پيمانه بزرگ
آرد ذرت يا گندم / 1 قاشق غذاخوري
کره / 50 گرم
سير رنده شده / 3 حبه
گوجه فرنگي خرد شده / 2 عدد
پياز /1 عدد
نمک و فلفل قرمز /به مقدار لازم

طرز تهيه :

بعد از شستن ماهي ، آن را از کمر باز مي کنيم تا به شکم برسيم . داخل شکم ماهي را خالي مي کنيم و مي شوييم . به طوري که شکم ماهي باز نشود و شکل آن به هم نخورد . تمبر هندي را با نصف ليوان آب کاملاً مخلوط و صاف مي کنيم تا مايه ي ترش رنگ و غليظي به دست آيد .
پياز و سير را نيز با کره تفت مي دهيم .بعد سبزي ها را اضافه مي کنيم . وقتي سبزي ها نرم شدند ، آرد را مي ريزيم و خوب مخلوط مي کنيم . بعد هم مايع تمبر هندي را همراه نمک و فلفل به مواد مي افزاييم .سپس مي گذاريم تا مايع کاملاً غليظ شود . آنگاه مواد را از کمر درون ماهي ريخته و با نخ و سوزن ماهي را مي دوزيم و در کاغذ آلومينيوم مي پيچيم .زمان پخت اين ماهي يک ساعت و ده دقيقه در پنجره وسط فر و در دماي 200 درجه سانتي گراد است .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image