مواد لازم :
ماهي شوريده / 1 عدد
تمبرهندي / 1 بسته کوچک
تره ، گشنيز ، نعناع ، جعفري و ريحان خرد شده /1 پيمانه بزرگ
آرد ذرت يا گندم / 1 قاشق غذاخوري
کره / 50 گرم
سير رنده شده / 3 حبه
گوجه فرنگي خرد شده / 2 عدد
پياز /1 عدد
نمک و فلفل قرمز /به مقدار لازم
طرز تهيه :
بعد از شستن ماهي ، آن را از کمر باز مي کنيم تا به شکم برسيم . داخل شکم ماهي را خالي مي کنيم و مي شوييم . به طوري که شکم ماهي باز نشود و شکل آن به هم نخورد . تمبر هندي را با نصف ليوان آب کاملاً مخلوط و صاف مي کنيم تا مايه ي ترش رنگ و غليظي به دست آيد .
پياز و سير را نيز با کره تفت مي دهيم .بعد سبزي ها را اضافه مي کنيم . وقتي سبزي ها نرم شدند ، آرد را مي ريزيم و خوب مخلوط مي کنيم . بعد هم مايع تمبر هندي را همراه نمک و فلفل به مواد مي افزاييم .سپس مي گذاريم تا مايع کاملاً غليظ شود . آنگاه مواد را از کمر درون ماهي ريخته و با نخ و سوزن ماهي را مي دوزيم و در کاغذ آلومينيوم مي پيچيم .زمان پخت اين ماهي يک ساعت و ده دقيقه در پنجره وسط فر و در دماي 200 درجه سانتي گراد است .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19) /س