مواد لازم :
گوشت بره / 1 عدد
برنج / 300 گرم
کشمش / قدري
پسته / قدري
ماست ساده کم چرب / قدري
دارچين / قدري
پياز / 4 عدد
ادويه / قدري
شويد يا شبت / قدري
طرز تهيه :
يک بره کوچک نسبتاً چرب را پاک کرده در ديگ پر از آب انداخته آن را به جوش بياوريد . همين که آب جوش آمد ، جگر و دل و قلوه آن را که قبلاً در ظرفي گذاشته ايد خرد نموده با پياز نسبتاً زياد ، سرخ کنيد . قدري آب بره به رويش بريزيد تا پخته شود ، موقع برداشتن چند شاخه شبت خرد کرده رويش بپاشيد و ادويه بزنيد ، و کشمش پلويي و پسته با آن مخلوط کنيد . مخلوط فوق را در شکم بره گذاشته آن را دوخته ، آب پياز به بره زده دو طرفش را ماست ماليده و رويش دارچين بپاشيد و در ديگ را بگذاريد و آب بره رويش بريزيد و بگذاريد بپزد ، سر سفره ببريد .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19) /س