مواد لازم:
آرد=7 قاشق غذاخوري
کره=100 گرم
شير خشک=1 ليوان
آب=5 ليوان
شکر=1 و 4/1 ليوان
تخم مرغ زده شده=2 عدد
وانيل=کمي
بسکويت ساده(بتي بور)=1 بسته
طرز تهيه:
1.شير خشک را در ظرفي ريخته،آب،شکر،آرد،تخم مرغ و وانيل را به آن اضافه کرده خوب هم مي زنيم.
2.کره را در ماهيتابه روي حرارت ملايم مي گذاريم تا ذوب شود. سپس مخلوط بالا را به ان اضافه کرده و روي حرارت ملايم به مدت 5 الي 7 دقيقه هم مي زنيم تا کمي غليظ شود. مواد را کنار مي گذاريم.
3.ظرف پيرکسي را چرب کرده و کف آن بسکويت مي چينيم بطوريکه تمام سطح ظرف را بپوشاند.
4.مواد بدست آمده را روي بسکويت ها ريخته بطوريکه تمام سطح بسکويت ها را به طور يکنواخت بپوشاند.
5.بقيه بسکويت هاي باقي مانده را نرم کرده روي مواد مي پاشيم تا تمام سطح مواد را بپوشاند. سپس روي بسکويت هاي نرم شده کمي کشمش مي ريزيم.
6.ظرف دسر را به مدت 3 ساعت در يخچال مي گذاريم تا ببندد و آماده مصرف شود.