جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تاس كباب بپزيم
-(4 Body) 
تاس كباب بپزيم
Visitor 312
Category: دنياي فن آوري

چاشنى اين غذا سبزى خوردن، دوغ محلى و ترشى تازه است

تاس كباب غذايى صد درصد ايرانى است اما هنوز نمى دانيم كه وجه تسميه تاس همراه كباب از كجا آمده و چه كسى براى نخستين بار تاس كباب پخته است. اين غذا تا سه دهه پيش از اين در فهرست بلند بالاى غذاهاى كدبانو بود اما با هجوم تدريجى غذاهاى آماده و فورى آرام آرام از فرهنگ غذايى خانواده ها محو شد و امروزه مى رود تا فقط نامى از اين غذا در اذهان باقى بماند. تاس كباب هم با گوشت تهيه مى شود و هم با مرغ و اين بستگى به ذايقه شما و اهل خانه دارد.
* مواد لازم ( براى 6 نفر): گوشت سردست يا ران بدون استخوان: 750 گرم، سيب زمينى: نيم كيلو، به: 250 گرم، آلو خشك: 250 گرم، روغن مايع: 100 گرم، رب گوجه فرنگى: يك قاشق مرباخورى، گرد غوره: سه قاشق سوپخورى، نمك و فلفل و ادويه: به مقدار كافى
* شيوه پخت: آلو را از قبل در آب سرد خيس مى كنيم. پياز را به صورت حلقه هاى نازك مى بريم. پوست به را نيز كنده و به اندازه پره هاى پرتقال ورقه ورقه مى بريم. سيب زمينى را هم پس از پوست گرفتن حلقه حلقه مى كنيم. گوشت را نيز به شكل ورقه هاى نازك
( تقريبا به طول و عرض دو بند انگشت) تكه تكه مى كنيم. اكنون يك قابلمه تقريبا بزرگ روى اجاق مى گذاريم و دو قاشق روغن كف آن مى ريزيم و نخست دو رديف پياز حلقه شده و سپس يك رديف گوشت روى آن مى چينيم و كمى آلو روى آن مى ريزيم و چند تكه به هم مى گذاريم. گرد غوره را با نمك و فلفل و ادويه مخلوط كرده و روى اين مواد
مى پاشيم و سپس يك قاشق روغن ديگر مى ريزيم و اين كار را تا تمام شدن مواد ادامه مى دهيم و با افزودن دو ليوان آب در قابلمه را مى بنديم و مى گذاريم روى حرارت ملايم كاملا بپزد. دست آخر سيب زمينى هاى ورقه شده را روى تاس كباب مى ريزيم و با حل كردن رب گوجه فرنگى در نصف ليوان آب آن را داخل تاس كباب مى ريزيم. اين غذا تا آماده شدن نبايد آب داشته باشد بنابراين مرتب به غذا سر بزنيد. به هنگام كشيدن غذا در ديس دقت مى كنيم تاس كباب را با كفگير پهنى كه مواد را مخلوط و له نكند بكشيم. چاشنى اين غذا، سبزى خوردن، دوغ محلى و ترشى تازه است.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image