مواد لازم براي دو نفر :
16 برگ اسفناج
چهار عدد گوجه فرنگي
نمک و فلفل به ميزان دلخواه
يک قاشق چايخوري آويشن
هشت عدد نان تست
250 گرم پنير سفيد
طرز تهيه :
ابتدا يک نان تست را در ظرف قرار داده و روي آن دو برگ اسفناج بگذاريد . سپس دو حلقه گوجه فرنگي روي برگ اسفناج قرار داده و به ميزان دلخواه نمک و فلفل روي آن بپاشيد . يک ورقه از پنير را به ارتفاع يک سانتيمتر برش داده و روي گوجه فرنگي ها قرار دهيد . کمي آويشن روي پنير پاشيده و سپس نان تست ديگري روي پنير قرار دهيد .همين مراحل را دو بار ديگر تکرار کنيد تا يک ساندويچ سه طبقه درست کنيد .هر کدام از اين ساندويچ هاي سه طبقه عصرانه کاملي براي شما خواهد بود .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
/س