مواد لازم :
نخود آبگوشتي /نيم کيلو
سويا / يک بسته کوچک
سيب زميني / يک عدد بزرگ
پياز / 2 عدد درشت
تخم مرغ / 4 عدد
نمک و زردچوبه و فلفل قرمز به دلخواه
رب گوجه فرنگي / 3 قاشق غذاخوري
سرکه به مقدار لازم
روغن مايع / 4 قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
از شب قبل نخود را خيس کرده و تا هنگام مصرف چند بار آب آن را عوض کنيد . سويا را هم در ظرفي ريخته و روي آن آب گرم بريزيد و به مدت يک ساعت کنار بگذاريد .سپس در آبکش ريخته و پس از شستشو اجازه دهيد آبش کشيده شود . اکنون پيازها ، سيب زميني خرد شده ، سويا و نخود را در چرخ گوشت و يا خرد کن بريزيد .
مخلوط شما براي افزودن تخم مرغ ، ادويه و نمک و فلفل آماده است . چنان چه قالب فلافل در اختيار نداريد ، به اندازه ي يک گردو از مايه برداريد و هر دو طرفش را در روغن مايع سرخ کنيد . براي تهيه سس رب گوجه فرنگي ، سرکه ، نمک و روغن مايع را با هم مخلوط کنيد به طوري که کمي سفت شود . خوردن کاهو ، سبزي خوردن و يا ترشي تازه به ويژه ليته بادمجان به همراه فلافل هاي داغ ، خالي از لطف نخواهد بود . به شرطي که از نان هاي ساندويچي مانند باگت هاي معروف به فرانسوي هم استفاده کنيد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19) /س