مواد لازم :
برنج 4 ليوان
عدس /يک ليوان
هويج /نيم کيلو
کلم پيچ متوسط / يک عدد
ترخان و شويد و ريحان / نيم کيلو
روغن / سه قاشق
طرز تهيه :
هويج را خرد کرده با عدس مي پزند .سبزي و کلم پيچ را خرد کرده و روي اجاق کمي تفت مي دهند ، بعد از پختن عدس و هويج بقيه مواد را روي آن ريخته مقداري آب ، کمي زردچوبه و نمک و روغن را به آن اضافه نموده و همه با هم مي پزند .وقتي که آب دمپخت تمام شد و دانه هاي برنج نيز نرم شد آن را با حرارت ملايم دم کرده و بعد از ساعتي دمپخت حاضر است .در صورت تمايل مي توان مقداري پياز داغ يا سيرداغ و يا سير تازه به دم پخت اضافه کرد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ