جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کاناپس قارچ
-(6 Body) 
کاناپس قارچ
Visitor 383
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

قارچ ريز خردشده / 300 گرم
کره / 100 گرم
آبليمو / 1 قاشق سوپخوري
پيازچه ريز خرد شده / 50 گرم
آرد / 1 قاشق سوپخوري
شير / 1 پيمانه
نمک و فلفل / به ميزان لازم
نان تست / 8 عدد
پنير ماتزارلاي رنده شده / 100 گرم
سس گوجه فرنگي / به ميزان لازم
انرژي کل:1800 کيلو کالري

طرز تهيه :

قارچ ها را با نيمي از کره و آبليمو روي حرارت تند و يکنواخت قرار دهيد تا قارچ ها نرم شوند و آب آن کشيده شود . پيازچه را نيز به قارچ اضافه کنيد و در ظرف ديگري کره باقيمانده را با آرد ترکيب نماييد و روي حرارت قرار دهيد تا بوي خامي آرد گرفته شود . سپس شير را کم کم بيفزاييد و مرتب هم بزنيد تا گلوله نشود . حالا قارچ ، پيازچه و کمي نمک و فلفل به مواد بيفزاييد و صبر کنيد تا سس به غلظت برسد . گوشه نان هاي تست را ببريد و آنها را به صورت مثلث برش بزنيد . از مواد قارچ روي نان هاي تست و روي آن پنير ماتزارلا بريزيد . کاناپس را درون سيني فر بچينيد و در طبقه وسط با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه قرار دهيد تا روي آنها کمي طلايي رنگ شود . سپس با سس گوجه فرنگي تزئين نماييد .
منبع: دنياي تغذيه شماره ي 87
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image