سرو براي 3 نفر
زمان پخت:25دقيقه
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده/500گرم
پياز رنده شده/1عدد متوسط
جعفري و ريحان/100گرم
گوجه فرنگي/2عدد
فلفل دلمه اي رنگي/1پيمانه
روغن مايع/3قاشق سوپخوري
پنير موتزارلا/به ميزان لازم
نمک،فلفل/به ميزان لازم
زردچوبه/به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا گوجه فرنگي و فلفل هاي رنگي را نگيني خرد کنيد. سبزي ها را هم خرد کنيد و به مواد بيفزاييد. آب پياز رنده شده را بگيريد و با گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و روغن مخلوط کنيد و خوب ورز دهيد. بعد از گوشت، به اندازه يک نارنگي برداريد و کف دست صاف کنيد و وسط گوشت را کمي گود کنيد؛ به طوري که کناره هاي گوشت به اندازه يک و نيم سانت بالاتر باشد. سپس آنها را در ظرف فري که از پيش با 1 قاشق روغن چرب کرده ايد، بچينيد. روي آنها از مخلوط فلفل رنگي خرد شده، گوجه فرنگي و سبزي خرد شده بريزيد. در آخر، پنير موتزارلاي رنده شده را روي آن بپاشيد و ظرف را 25 دقيقه داخل فري با دماي 175 درجه به سانتي گراد قرار دهيد. پس از پخت، به دلخواه آن را تزئين و سرو کنيد.
منبع:ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18 /س