سرو براي 4 نفر
زمان پخت: 45 دقيقه
مواد لازم:
برگ کرفس خرد شده/يک و نيم پيمانه
برنج آبکش شده/4پيمانه
فيله مرغ خرد شده/300گرم
روغن/به ميزان لازم
نمک و زعفران دم کرده/به ميزان لازم
طرز تهيه:
فيله هاي مرغ را با نمک و زعفران مخلوط کنيد ونيم ساعت داخل يخچال بگذاريد تا مزه دار شوند.
برنج را آبکش کنيد و آماده بگذاريد.
کف يک قابلمه را کمي روغن بريزيد و يک لايه برنج روي آن بريزيد. سپس يک لايه از برگ کرفس و فيله هاي مزه دار شده را به صورت خام لابه لاي برنج بدهيد. اين کار را ادامه دهيد تا همه مواد تمام شوند.
يک کاغذ روغني را به اندازه در قابلمه ببريد و روي برنج بگذاريد. روغن باقيمانده را روي کاغذ روغني بريزيد تا روغن کم کم جذب برنج شود. در قابلمه را ببنديد و بگذاريد پلو دم بکشد. پس از 45 دقيقه پلو آماده سرو است.
دقت داشته باشيد!مقدار برگ کرفس را زيادتر نکنيد، زيرا سبب تلخ شدن پلو مي شود.
کرفس
کرفس سبزي خوش عطري است که مي توان با ساقه آن خورش تهيه نمود يا در پلو و يا آن را خشک نموده و بر روي ماست و يا سالاد به کار برد.
برگ درشت کرفس را مي توان جهت تهيه خورش ريز خورد نموده و به همراه ساقه آن استفاده نمود و همچنين مي توانيد ساقه کرفس را حلقه حلقه خرد نماييد ودرون سالاد سرو نماييد. کرفس جهت کاهش وزن توصيه مي شود و مي توانيد يا در سالاد و يا آب آن گرفته و روزانه 1 استکان از آن را ميل نماييد.
منبع:ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18 /س