|
سوپ كلم، سوپ سرماخوردگى
-(4 Body)
|
سوپ كلم، سوپ سرماخوردگى
Visitor
322
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: دو قاشق سوپخورى روغن مايع/ 5/1 كيلوگرم برگ كلم/ 5/1 قاشق چايخورى زيره سياه/ 1 قاشق چايخورى دانه خردل/ 1 ليتر آب مرغ يا آب گوشت/ 4 قاشق سوپخورى سركه سفيد يا قرمز/ 4 حبه سير ريز خرد شده/ 400 گرم گوجه فرنگى رنده شده طرز تهيه:2 قاشق چايخورى شويد خرد شده تازه يا 1 قاشق چايخورى شويد خشكبرگ هاى كلم را جدا كرده و خوب بشوييد و پس از خشك شدن برگ ها آنها را به صورت رشته هاى باريك خرد كنيد. روغن را در قابلمه بزرگى داغ كنيد. كلم، زيره و دانه خردل را در روغن ريخته و در قابلمه را ببنديد و بگذاريد كلم كمى بپزد. گاهى آن را هم بزنيد تا كمى نرم شود. (حدود 25 دقيقه)سركه را اضافه كنيد و يك دقيقه كلم را با آن تفت دهيد، سپس آب مرغ را افزوده و سه چهارم ليتر نيز آب سرد به آن اضافه كنيد، سپس سير و گوجه فرنگى را نيز به بقيه مواد بيفزاييد و بگذاريد با حرارت ملايم آهسته به جوش آيد و حدود 45 دقيقه بپزد. در آخر شويد را افزوده و سرو نماييد.
|
|
|