اين سوپ براي دوران قبل از حاملگي و نيز براي ماه هاي اول بارداري بسيار مناسب مي باشد. سبزي هاي برگ سبز مانند اسفناج از نظر فولات غني مي باشند. اين ماده مغذي مي تواند از بروز نقص لوله عصبي در جنين جلوگيري نمايد.
مواد لازم براي 4 نفر
برگ هاي شسته شده و تازه اسفناج: 675 گرم
روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري
پياز خرد شده: 1 عدد کوچک
سير خرد شده: 2 حبه
فلفل قرمز تند تازه، بدون دانه و خرد شده :1 عدد کوچک
برنج :225 گرم
عصاره سبزي: 2 / 1 ليتر
نمک و فلفل سياه :به مقدار لازم
پنير پارميسان براي سرو
انرژي کل: 1300 کيلوکالري
روش تهيه:
اسفناج را پس از شستشو، در تابه بزرگي ريخته، مقداري آب را به همراه نمک اضافه نماييد و بر روي حرارت ملايم قرار دهيد. سپس آن را از روي حرارت برداشته، آب را خالي کنيد. اضافي آب برگ هاي اسفناج را نيز با فشار دادن خارج نماييد. اسفناج را با چاقوي تيزي خوب خرد کرده، در مخلوط کن بريزيد تا به شکل پوره درآيد. روغن را در تابه بزرگي گرم نموده، پياز، سير و فلفل را براي 5-4 دقيقه در آن بپزيد تا پياز نرم شود. روي آن را با برنج بپوشانيد و عصاره و آب باقي مانده در ظرف اسفناج را بيفزاييد و به جوش آوريد، سپس حرارت را کاهش داده و براي 10 دقيقه به آرامي بجوشانيد. آنگاه اسفناج را به همراه نمک و فلفل اضافه کنيد و براي 7-5 دقيقه بپزيد تا برنج ترد شود. سپس آن را در ظرف هاي سرو ريخته، با پنير تزئين نماييد و به صورت گرم سرو کنيد.
منبع:ماهنامه دنياي سلامت/خ