مواد لازم براي شش نفر:
پياز ريز خرد شده/يک عدد
ساقه کرفس ريز خردشده/ يک شاخه
فلفل دلمه اي قرمز خردشده / يک عدد
سيرساطوري شده/دو حبه
آب مرغ / 2/3پيمانه
گوجه فرنگي خردشده /400گرم
رب گوجه فرنگي/يک قاشق غذاخوري
پودر سبزيجات مخلوط /يک قاشق چايخوري
ماکاروني/450گرم
قارچ ورقه شده/115گرم
سرکه سفيد/سه قاشق غذا خوري
گوشت گوسفند پخته وريز شده/ 115گرم
نمک و فلفل/به ميزان لازم
طرز تهيه سس ميلاني:
گوجه فرنگي و رب گوجه را به همراه شکر و پودر سبزيجات مثل نعنا آويشن شويد ونمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و بگذاريد تا نيم ساعت بپزد و غليظ شود.
طرز تهيه:
پياز، کرفس ،فلفل دلمه اي و سير را در قابلمه کوچکي بريزيد و آب مرغ را به آن بيفزاييد و روي حرارت قرار دهيد تا جوش بيايد وپنج دقيقه بجوشد.سپس سس ميلاني را به آن اضافه کنيد.ماکاروني را طبق دستور روي بسته بندي بجوشانيد و آبکشي کنيد.قارچ ها را درون قابلمه کوچکي ريخته و سرکه را روي آن بريزيد و سه الي چهار دقيقه روي حرارت قرار دهيد تا قارچ ها نرم شده و سرکه جذب آن شود.
قارچ و گوشت را درون سس بريزيد و بگذاريد روي حرارت ملايم جا بيفتد.ماکاروني آماده شده را در ظرف دلخواه بريزيد وسس ميلاني را روي آن ريخته با جعفري خردشده آن را تزئين کنيد.
نکته پزشکي
تميز کننده کليه
کرفس کليه و مثانه را تميز مي کند.تجربه نشان داده است که يک وعده غذاي کرفس دار بوي بد دهان را از بين مي برد.آب کرفس خام درمان خوبي براي گرفتگي صداست و حافظه را زياد وقلب را پاک مي کند.
منبع:خانواده سبزشماره 13/خ