مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:
آرد 125گرم
روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري
تخم مرغ 1عدد
ماءالشعير 150ميلي ليتر
پودر اورگانو 1 قاشق چايخوري
نمک کمي
زيتون سياه 200گرم
سير 1حبه
فلفل قرمز تند 1 عدد
ريحان، مرزه، ترخون 2 قاشق چايخوري
پنير فتا 600گرم
روغن 150گرم براي سرخ کردن
آرد 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
براي تهيه خمير، آرد را با تخم مرغ ،ماءالشعير، 1 قاشق غذاخوري روغن زيتون،نمک و پودر اورگانو مخلوط کرده، به مدت 51 دقيقه کناربگذاريد.هسته زيتون ها را درآورده ،خيلي ريز خرد کنيد. سير را با سير خردکن له کنيد. فلفل قرمز را از طول برش داده، هسته هاي آن را درآورده، ريز خرد کنيد. تمام اين مواد را به همراه سبزيجات معطر ريز خرد شده ، باقيمانده روغن زيتون و خمير شل آماده شده مخلوط کرده ،کنار بگذاريد، روغن را در يک تابه ي گرم شده بريزيد . تکه هاي پنير را بر آرد بزنيد،طوري که کاملا با آرد پوشانده شود. پنير ها را داخل خمير آماده کرده انداخته، داخل روغن سرخ کنيد، طوري که تمام اطراف آنها طلايي شود. پنير هاي سرخ شده را روي حوله کاغذي بگذاريد تا روغن اضافي آن ها گرفته شود.
نکته:
1- انرژي کل اين غذا 2656 کيلوکالري مي باشد که 13درصد آن از کربوهيدرات ،25درصد آن ازپروتئين و 62درصد آن از چربي تامين مي شود.
2- فتا(Feta )همان پنير سفيد صبحانه است.مثل پنير تبريز يا ليقوان.
3- در خمير فوق ميتوانيد به جاي پنير از سيب زميني پخته شده استفاده کنيد.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57/خ