مواد لازم براي 2 نفر:
گوشت چرخ کرده گوساله 150گرم
پياز متوسط نصف 1عدد
تخم مرغ 1 عدد
شير يک چهارم قاشق سوپخوري
پانکو يک دوم ليوان
نمک، فلفل کمي
آرد ذرت کمي
سس همبرگر:
سس کچاب يک دوم قاشق سوپخوري
قرص عصاره مرغ يک دوم قاشق سوپخوري
سس اويستر 2 قاشق سوپخوري
لوبيا سبز 100گرم
کره 10گرم
فلفل، نمک کمي
طرز تهيه :
1ـ پياز خرد شده را با کره تفت دهيد، پس از سرد شدن آن را با گوشت، نمک، فلفل، تخم مرغ، شير و پانکو مخلوط کرده و با کمي آرد ذرت خوب چنگ بزنيد.
2ـ در يک تابه کني روغن ريخته و همبرگر را سرخ کنيد، سپس و سس مخصوص را روي همبرگر بريزيد.
طرز تهيه سس :
3ـ در ظرف کوچک قرص عصاره مرغ را در کمي آبجوش حل کنيد، سپس سس کچاب و سس اويستر را با هم مخلوط کرده و همه مواد را با هم کمي گرم کنيد.
طرز تهيه سبزيجات دورچين بشقاب:
4ـ لوبيا سبز رادر کمي آبجوش به همراه نمک نيم پز کنيد، در ظرفي جداگانه آن را با کره، فلفل ونمک تفت دهيد.در صورت تمايل کنار بشقاب را مي توانيد با هويج پخته،قارچ ويا مارچوبه تزيين کنيد.
نکته:
1ـ سس اويستر غليظ تر از سويا سس است و طعم دريايي به غذا مي دهد که در سوپر مارکت هاي معتبر مي باشد.
2ـ پانکو پودر نان خشک درشت است که در ژاپن براي غذاهاي سرخ شدني استفاده مي کنند امروزه در بازار به وفور پيدا مي شود.
3ـ آرد ذرت همان نشاسته سفيد و نرم ذرت است که به آرد ذرت مصطلح است اگر در دستوري از آرد ذرت (زرد) استفاده کرديم حتما قيد خواهيم کرد.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57/خ